Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en Hickey

Hvordan bli kvitt en Hickey


Ulykker kan skje, og en lidenskapelig kyss kan føre til at avslørende tegn på kjærlighet: en Hickey. Dessverre er det ikke mye du kan gjøre med denne lidelsen. En Hickey er noe mer enn et blåmerke, og som alle blåmerker det trenger bare litt tid til å gro. Du kan imidlertid prøve noen triks for å gjøre det visne fortere. Les disse tipsene for å finne ut hvordan du kan bli kvitt hickeys.

Bruksanvisning

•  Påfør en kald komprimere umiddelbart (selv om det kan forstyrre et øyeblikk av lidenskap). Hold komprimere på 20 minutter, av 20 minutter. Kulden vil innsnevre blodårene og bidrar til å holde blåmerke (som er essensen av en Hickey) sprer seg.

Hvis Hickey varer i mer enn 48 timer, gjelder våt, varm komprimerer for å redusere smerte eller hevelse. Når blodet har sluttet å spre seg rundt i skramme, anvende varme, som utvider blodkar og således påskynder feier bort av blodceller. I de fleste tilfeller er fuktig varme mer effektivt enn tørr varme, fordi fuktighets bidrar til veken varmen under huden.

Påfør concealer i en nyanse som er lysere enn din naturlige hudfarge og diskret nok til å avverge uønsket oppmerksomhet. Hvis du kan dekke eller tone ned en Hickey, det tjener samme formål som å bli kvitt det.

Husk at hvis alt annet svikter, ingenting slår en turtleneck genser - eller et skjerf i sommer.

Tips og advarsler

  • For å unngå å få en Hickey i første omgang, kysse litt mer forsiktig.