Digidexo.com

Hvordan finne hjelp Betale for kreft behandlinger

Det økonomiske aspektet av kreft behandlinger kan være utmattende, særlig når det gjelder å bestemme hvordan du skal betale for det hele. Kreftbehandling kan variere fra kjemoterapi, hormonbehandling, strålebehandling, og til og med kirurgi. Hvis en behandling ser ut til å virke, kan andre behandlinger hjelpe så godt. Når det gjelder ditt liv eller livet til en kjær, er du villig til å prøve alt som kan hjelpe. Hvis du ikke har den beste helseforsikring, er det flere andre økonomisk støtte alternativer tilgjengelig for å betale for behandling.

Bruksanvisning

•  Bestem hele beløpet av penger som du trenger det beste du kan. Sjekk med legen din for å se hvilke behandlinger han ønsker at du skal ha og hvor mye det vil enhver pris. Spore alle kostnadene i en bærbar PC.

Sjekk med din helseforsikring for å se hvor mye co-betalinger ville være for behandlinger. Finn ut maksimal dekning at forsikringen kan gi og også be om anbefalinger for kilder til ytterligere hjelp direkte fra selskapet.

Søk om offentlig støtte gjennom Medicaid eller Medicare for å se om du kvalifiserer for økonomisk støtte til for kreftbehandlinger (se Ressurser). Besøk Medicare Nettstedet og klikk på "Am I Kvalifisert" for å finne ut hvordan du søker. Dette er en av de beste alternativene hvis du ikke har helseforsikring.

Prøv å søke om økonomisk fra en non-profit organisasjon som CancerCare. Se Resources. Gå til Cancer Care nettside og klikk på "Cancer Care økonomisk bistand" for å søke om hjelp.

Gå til National Cancer Institute Nettstedet for informasjon om organisasjoner som tilbyr økonomisk støtte for kreftbehandlinger. Klikk på "Kreft Topics" alternativet øverst på skjermen. Klikk på "støtte og ressurser" alternativet. Gå gjennom listen over ressurser for å finne et alternativ vil være mest gunstig for deg.