Digidexo.com

Cures Bruke Cranberry Juice

Den deilige harvest-sesongen gjest som er velkommen frisk år etter år, kan tyttebær bringe mer enn bare en velsmakende rett til bordet. Tyttebær har blitt vist å ha kraftige antibiotika egenskaper og kan brukes for å hindre eller behandle en myriade av infeksjoner. Fra blære infeksjoner til tannkjøttsykdom, kan tranebær tilbyr en skånsom, men effektiv helse boost i en velsmakende ferie tallerken eller forfriskende juice drikke.

Hvordan bruke Cranberries

For å få best mulig nytte ut av tranebær, bør du bruke frisk frukt eller usøtet fruktjuice. Mens søtet tranebærjuice cocktail blandinger har noen av de helsemessige fordelene av tranebær, kan sukkeret oppveie noen av fordelene med tranebærjuice.
Holistisk Online antyder en terapeutisk dose på 16 gram ren usøtet tranebærjuice per dag. For best resultat, bruk usøtet tranebærjuice, tranebær kosttilskudd, eller frisk frukt forberedt sukkerfri. Tranebærjuice kan vannes ned til en fjerdedel av sin opprinnelige styrke og søtet med din favoritt sukkerfritt søtningsmiddel. Hvis du liker brus, kan du også prøve å legge sukkerfri saft til utvannet tranebærjuice. Eksperimenter med blandinger du liker, men prøv å holde sukkeret ut av det.
Du kan enkelt inkludere doser av kokt tranebær i kosten din uten sukker ved koking fersk frukt i tranebærsaus. Koker hele friske tyttebær på komfyren før de eksploderer, og blid Smak til med din favoritt kalorifritt søtningsmiddel.
Tranebær produkter bør ikke brukes uten tilsyn av en lege hvis du allerede har en infeksjon.

Magesår

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), har tyttebær vist seg å effektivt bekjempe magesår forårsaket av en viss type bakterier. Den type av bakterier, Helicobacter pylori, er også implisert i blæreinfeksjoner. Tyttebær også er effektive i å forebygge E. coli, en annen type bakterier som kan forårsake skade på fordøyelsessystemet, ifølge Holistisk Online.

Gum Disease

Cranberries 'antibiotika effekter er ikke bare begrenset til den interne driften av kroppen. Pure tranebærjuice har vist en helbredende virkning på munnsår og tannkjøttsykdom på grunn av sin virkning i å redusere bakterier. Ifølge The Cranberry Institute, tyttebær bekjempe bakterier ved å hindre bakterienes evne til å feste seg til celleveggene. Uten deres evne til å feste til en vertscelle, blir bakteriene mer lett vaskes bort under tannpuss.

Blære infeksjon

De samme typer bakterier som forårsaker tannkjøttsykdommer og magesår handle i blæren til å forårsake infeksjon. Tyttebær 'helbredende mekanismer fungere på lignende måte i blæren, hindrer de skadelige bakterier fra å feste seg til cellene. Tranebærjuice øker også volumet av urin, noe som tømmer blæren, clearing bakterier.

Hjertehelse

I henhold til Cranberry Institute, kan tranebærjuice bidra til å redusere virkningene av kolesterol og forbedre hjertesykdommer. "Flavonoider og polyfenoliske forbindelser" i tyttebær har demonstrert inhibering i "low density lipoprotein oksydasjon." Den Cranberry Institute forutsier at dette funnet betyr at tyttebær kan tilby en behandling eller forebygging av aterosklerose.