Digidexo.com

Sonicare Advance Tannbørste Feilsøking

Sonicare Advance tannbørster er batteridrevne tannbørster som er bra for reduksjon av plakk, særlig rundt bukseseler og braketter. Sonicare Advance er trygg på tannkjøttet og det myke vevet i munnen og er kan øke spytt, som hjelpemidler i kampen mot tannråte og infeksjoner. Hvis du har en Sonicare Advance som ikke fungerer slik som det skal, kan det være i stand til å være løst.

No Power

Hvis tannbørsten ikke virker når du trykker på strømknappen, er det mer enn sannsynlig bare ut av batteriet. For å løse problemet, la tannbørsten sitter på laderen over natten. Hvis det ikke synes å være lading, sjekke stikkontakten tannbørsten er koblet til ved å koble til et annet apparat. Hvis du har sjekket uttaket og plugget tannbørsten i flere timer, og det fortsatt ikke fungerer, er det defekt og må skiftes ut.

Tannbørste taper makt

Hvis din Sonicare Advance synes mindre kraftig enn det brukes til, kan det være på grunn av en rekke årsaker. Prøv først å lade tannbørsten. Det kan rett og slett være å kjøre tom for strøm. Hvis "Easy-start" funksjonen er slått på, slår du den av. "Easy-start" kan tappe strøm fra enheten. Hvis det fortsatt er svak, rengjør eller skift hodet på tannbørsten din. Hvis ikke noe av dette fungerer, kan du kontakte Sonicare på deres hjemmeside. De vil gjøre alt de kan for å hjelpe deg å få din Sonicare Advance fungerer.

Blinker og pipelyd

Hvis tannbørsten ikke vil slutte å blinke eller piper når du slår den av, må den lades. Sonicare Advance er utstyrt med forskjellige lade indikatorer. Den første er en indikatorlampe som blinker når børste behov belastes. Den vil fortsette å blinke til børsten blir belastet. Det er ingen turn off.

Den andre indikatoren er et lydsignal. Med Advance, er det fem raske pip som vil høres hver gang penselen er slått av. Det piper bare når tre eller færre brushings gjenstår før en opplading er nødvendig.

Stinky tannbørste

Hvis din Sonicare Advance har begynt å lukte ille, må du rengjøre den eller erstatte hodet. Heads er ment å byttes ut hver tredje måned, enten de ser slitt eller ikke. En gang i uken, bør Advance renses ved å fjerne børstehodet, skru delene som løser hodet til håndtaket og tørke bort rester funnet der med et papirhåndkle. Partikler og bakterier kan bli fanget inne og føre til lukt.