Digidexo.com

Meridian Vekttap

Meridian Vekttap


Tallene er i, og de er forferdelig! Harvard Health rapporterer to tredeler av amerikanske voksne er overvektige. Hvis du er en av dem, din risiko inkluderer hjertesykdom, diabetes og høyt blodtrykk. I så fall har du kanskje vurdert reseptbelagte stoffet terapi, muligens, sibutramin, merkenavn Meridia. Imidlertid må Meridia potensielle resultater veies mot dens mulige bivirkninger.

Hvordan Meridia Works

Meridia er vanligvis foreskrevet for kortsiktig vekttap etter kosthold og trening har sviktet, eller i tilfeller der medisinske tilstander som diabetes eller høyt blodtrykk gjør vekttap imperativ. Meridia arbeider for å undertrykke appetitt ved å hemme kroppens reopptak av serotonin, dopamin og norepinephedrine. Meridia er klassifisert som en SSRI --- selektive serotoninreopptakshemmere. SSRI er vanligvis foreskrevet til pasienter som antidepressiva. De virker ved å blokkere nevrotransmittere fra reabsorbing biokjemikalier, noe mer tilgjengelig for hjernen. Dette forbedrer neurotransmisjon, og som et resultat av humøret og følelse av sikkerhet. Denne forandringen kan også resultere i appetitt undertrykkelse.

Vekttap Plan

Hvis du og legen din er enig i at Meridia er riktig for din vekt-tap plan, vil det trolig være foreskrevet i løpet av de første ukene av dietten. Fordi dens effektivitet avtar etter de første par ukers bruk, er det generelt faset ut etter det. I de fleste tilfeller vil legen din ordne for deg å endre atferd for langsiktige resultater. Som Mayo Clinic påpeker, å være vellykket, må du redusere kalorier og trening mens du bruker sibutramin. En National Institutes of Health studie fant at veiledning om kosthold og trening og Meridia i kombinasjon fungerte bedre enn ett alene.

Bivirkninger

Selv Meridia kan hjelpe deg å miste vekt, kan det ha bivirkninger. Svimmelhet, forstoppelse, munntørrhet, døsighet, søvnløshet og hodepine er rapportert. I noen tilfeller har forhøyet blodtrykk og øket hjertefrekvensen skjedde. Dette gjør Meridia en større risiko for de med en historie med hjertesykdom eller uregelmessigheter, høyt blodtrykk, glaukom eller hjerneslag. Hvis du har anoreksi, bulimi eller osteoporose, må du informere legen din også. Og, bør du også tenke på at de langsiktige virkningene av å bruke Meridia er foreløpig ukjent. Til slutt må du fortelle legen din om eventuelle allergier du har, og av alle andre medisiner du tar før du begynner Meridia bruk.

Advarsel

Nylig har flere over-the-counter diettprodukter ble tilbakekalt, har blitt funnet å inneholde den aktive bestanddel i Meridia. FDA sier at sibutramin utgjør en betydelig trussel mot forbrukere med hjertelidelser eller historie med slag, arytmier, slag eller høyt blodtrykk. Ikke risiker din helse ved hjelp av sibutramin uten tilsyn av en lege.