Digidexo.com

Hvordan Minimer Cellulite

Cellulitter er ikke en alvorlig helsetilstand. Faktisk er det ikke en helse bekymring i det hele tatt. Kvinner som har cellulitter, men kan ha andre bekymringer. Den dimply tekstur av cellulitter på lårene, hoftene og baken er rett og slett ikke veldig attraktivt. Selv om mange kvinner i alle aldre har cellulitter, vi fortsatt tror tilstanden er tabu. Kvinner som er overvektige og kvinner som er tynne kan ha cellulitter. Ingen er trygge. Mens vi kan se cellulitter på kvinner som er overvektige lettere, betyr det ikke at de har mer. Det er bare mer synlig. Mens det er egentlig ingen klar måte å bli kvitt cellulitter, finnes det metoder for å minimere den, og myker det er utseendet.

Bruksanvisning

•  Begrense din diett av overflødig fett. Først og fremst trenger du ikke ønsker å legge til cellulitt innskudd på kroppen din. Et balansert kosthold med magre proteiner, grønnsaker, hele korn, og frukt vil bidra til å minimalisere tilstanden.

Tren kroppen din. Sjiktet av fett som bevirker at cellulitt fordypninger ligger på toppen av et lag av muskel. Toning at muskelen bidrar til å gi fettlaget noe vesentlig å sitte på, noe som minimerer synligheten av gropene. Begynn på den ene siden av rommet, ta et stort skritt og bøy foran kneet, slik at din shin er vinkelrett på låret. Dette er et utfall. Utfall over gulvet og tilbake hver dag.

Tan kroppen din. Nei, ikke med solen, med tanning lotion eller spray. Jo mørkere tone av brun hud reduserer synligheten av ujevnhetene. Har du noen gang lagt merke til hvordan hver figur feilen er så mye mer merkbar på en person med blek hud?

Hver natt, gni lotion på cellulitt urolige områder. Selv om lotion seg selv ikke vil hjelpe, det handler om meldingstjenester lotion i viljen. Meldinger, og øker blodstrømmen til cellulitt utsatte områder reduserer smilehullet midlertidig.

Påfør et retinoid basert krem på cellulitter. Retinoid har blitt vist å øke epidermis lag av ansiktshuden. Ved å øke dette laget av huden, cellulitter reduseres.

Tips og advarsler

  • Bruk kun kunstig tanning lotion eller spray å mørkne huden din tone. Solen kan faktisk skade elastisiteten i huden, noe som gjør cellulitter utseende verre.
  • Ikke prøv Fettsuging å bli kvitt cellulitter. Faktisk vil fettsuging gjøre dimpling forekomsten av cellulitter verre.