Digidexo.com

Kan du få Leg Pain Med en Ventral Brokk?

En rekke symptomer, inkludert flere typer av smerte, er forbundet med en ventral brokk, som er en utbuling eller rift i et svekket område i den abdominale veggen.

Noen pasienter ikke har smerter

Selv om smerte er vanlig for brokk pasienter, noen kan oppleve bare bule av brokk selv og ingen smerte med en ventral brokk, ifølge Society of American Gastrointestinal og endoskopisk kirurgi (SAGES).

Typer av smerte

Pasienter som har smerte hyppigst rapportert i magen, ben eller testikler-vanligvis opplever det som en skarp følelse eller en kjedelig verke, ifølge SAGES.

Referert Smerter i Leg

Referert smerte-smerte ikke på stedet av skaden selv-oppstår når "nervene blir irritert og smertene reiser langs nerve roten til andre regioner levert av samme nerve," i henhold til Brokk Center of Southern California. Referert smerte er ansvarlig for smerter i benet som et resultat av den ventrale brokk.

Referert smerte med brokk

Når bule legger press på omkringliggende nerver, dette fører til den referert smerte at pasienter føler seg i låret / låret eller testiklene, ifølge Brokk Center of Southern California, til tross for brokk være i magen.

Aktiviteter som forårsaker Leg Pain

Brokk-relaterte smerter kan være forårsaket av en rekke aktiviteter, som for eksempel tunge løft, straining under eliminering, hoste, eller bruke for lang sittende eller stående, ifølge SAGES.