Digidexo.com

Hva er Kohesiv bandasje Wraps?

Hva er Kohesiv bandasje Wraps?


Hvis du har en skade som en belastning eller forstuing, som krever støtte og kompresjon, en sammenhengende bandasje wrap kan gjøre jobben like godt som en tradisjonell elastisk sjal i færre trinn. Sammenhengende bandasjer også gi et ekstra lag med beskyttelse når den brukes over en primær dressing. De er tilgjengelige i en rekke bredder og lengder fra apotek, medisinske forsyne butikkene og nettbutikker.

Fysiske attributter

I motsetning til vanlige elastiske bandasjer, trenger sammenhengende bandasje wraps krever ikke klipp eller pinner for å holde på plass. Laget av et lett, dobbelt lag, crepe-lignende materiale, sammenhengende bandasje wraps er selvheftende, noe som betyr at de materielle holder seg til seg selv under innpakning. Sammenhengende bandasje wraps er absorberende og porøs, slik at luft kan strømme fritt under bandasjen som det transporterer fuktighet vekk fra huden. Riktig luftsirkulasjon og mangel på fuktighet under bandasjen holder området fri for smitte.

Lagring

Riktig oppbevaring av sammenhengende bandasje wraps sikrer at de er rene, sanitær og klar til bruk ved behov. En førstehjelpsutstyr, rene skuff eller lukket plastbeholder er egnet for oppbevaring sammenhengende bandasje wraps når de ikke er i bruk. Før lagring, ruller sammenhengende bandasje opp pent. Glatt sammenhengende bandasje som du ruller det opp, fjerne og sømmer eller rynker som kan forårsake hudirritasjon neste gang bandasjen brukes.

Innpakning

Sammenhengende bandasje wraps gi jevnt trykk når pakket rundt en skade. Holder wrap i den ene hånden, legger den løse enden over skadde området. Pleieren deretter brytes den sammenhengende bandasje rundt skaden, overlapp hver rotasjon til det halve for å unngå separasjon, og skaper maksimal selv heft. For å sikre at blodsirkulasjonen ikke er hemmet, jevnt trykk og spenning er nødvendig under innpakning. Innpakning sammenhengende bandasje for hardt kan føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner.

Overvåking

Etter bruk av sammenhengende bandasje wrap, krever det berørte området kontinuerlig overvåking for å se etter riktig sirkulasjon. Tegn på dårlig sirkulasjon tilskrives et sammenhengende bandasje brukes for hardt er smerter eller bankende og tap av farger i ekstremiteter. Tær og fingre bør være kjøtt-tonet til alle tider; blek, blå eller grå hud er et tegn på dårlig sirkulasjon. Prikking er også et tegn warranting umiddelbar fjerning av bandasje. Fjern sammenhengende bandasje wrap hver fjerde time, selv om det ikke er noen tegn til dårlig blodsirkulasjon. Påfør sjal etter en kort pause.