Digidexo.com

Hvordan finner jeg en Doctor Who Does Maggot Therapy?

Godkjent av Food and Drug Administration i 2004, kan bruk av mark og igler for medisinske formål høres gammeldags. Men ifølge flere grupper, inkludert BioTherapies, Utdanning og Research Foundation, har bruken av kryp påviste helsefordeler. Maggot Debridering Therapy bruker levende larver for rensing av sår som ikke er healing riktig. Disse kryp gjøre tre ting. Først fjerner de døde celler fra hudens overflate. For det andre, de desinfisere huden ved å fjerne bakterier. Tredje, hastighet de frekvensen av helbredelse i et åpent sår. FDA reglene sier at en pasient må ha resept fra lege for å kjøpe mark til dette formålet.

Bruksanvisning

Hvordan finne en lege for Fluelarver

•  Begynn på din nåværende legekontor. Spør din lege om han foreskriver for tiden maggot terapi for tilheling av sår.

Be legen din om en henvisning til en annen lege som foreskriver maggot terapi.

Kontakt lisensierte selskaper som distribuerer medisinsk-grade kryp. Monarch Labs, basert i Irvine, California, er et godt sted å begynne. Mens dette selskapet ikke kan selge deg kryp uten resept, kan de gi deg informasjon om hvilke leger i ditt område har bestilt kryp i det siste.

Monarch Labs

17875 Sky Park Circle

Suite K

Irvine, CA 92614

949-679-3000

Monarchlabs.com

E-post Pam Mitchell. Mitchell, som skrev boken "Maggots, Miracles and Me", er en av USA USA USA 'mest frittalende tilhengere av maggot terapi. En tidligere pasient, holder Mitchell en liste over amerikanske leger som har foreskrevet maggot terapi i det siste. Mitchell kan kontaktes på [email protected]

Forskning på nettet for en lege i ditt område. Den bter Foundation arbeider for tiden på en slik liste; listen var planlagt å bli publisert i mars 2010, men har ennå ikke offentliggjort fra og med august 2010.

Ring ditt forsikringsselskap for å kontrollere at det dekker maggot terapi under helsetjenester plan.

Tips og advarsler

  • Forvent å betale rundt $ 100 for en bestilling av kryp.
  • Selv om legen din vil foreskrive larver, ikke anta at han eller hun skal utføre behandlingen. Du må kanskje oppsøke en annen lege for denne oppgaven. Mitchell sier også maggot terapi kan utføres av pasienten.
  • Påføring larver på åpne sår anses alternativ medisin. Vær forberedt på tradisjonelle leger til å nøle når du ber om denne type behandling.