Digidexo.com

Hvordan bruke kosttilskudd for vektøkning

Folk strever for å få vekt for en rekke årsaker. Kanskje de er undervektige og prøver å oppnå en sunn vekt rekkevidde. Eller kanskje de bare prøver å bygge mer muskelmasse for styrke og utseende. Uansett årsak, kan vektøkning være en utfordrende venture. Det er ikke så enkel som å øke kaloriforbruket. Andre hensyn er kvaliteten på mat kilder, typer fysisk aktivitet og supplement valg. Når du forsøker å få vekt, må du sørge for tilstrekkelig kalorier per dag fra friske hele matvarer. I tillegg kan spesifikk vekt treningsprogrammer øke muskel gevinster i stedet for muskel og fett tap. Disse to komponentene bør inkluderes med alle supplement diett når du prøver å få vekt.

Hvordan bruke kosttilskudd for vektøkning

•  Bestem deg for din vektøkning preferanse. Hvis du prøver å få muskelmasse, så kosttilskudd vil være forskjellig fra en person som bare prøver å få vekt.

Velg en enkel supplement regime for grunnleggende vektøkning. For eksempel, for å legge en daglig multi-vitamin sikre tilstrekkelig vitamin inntak, i tillegg til kvalitetsproteinkilder, kan være tilstrekkelig for å øke vektøkningen. For å øke protein, vurdere whey eller kasein protein pulver for å legge til måltid vibrering eller prøv høy-kalori protein barer.

•  Ta et multi-vitamin. Folk forsøker å få muskelmasse bør ta en multi-vitamin daglig.

Øk protein inntak for muskel gevinst. Når du forsøker å få mer muskler, bør protein forbruket økes betydelig. Som nevnt tidligere er myseproteiner og kasein er gode alternativer for proteinkilder. Disse kan bli funnet i pulverform og RTD (klar til drikkevarer). Kasein protein brytes ned mer langsomt i kroppen og gir en langvarig energikilde. Myseprotein absorberes raskt og leverer et fast skudd av aminosyrer til musklene.

Kreatin vurdere. Kreatin er en kombinasjon av tre aminosyrer, og har vært knyttet til økt vekt og styrke gevinst når det forbrukes. Ikke bare kroppen din bruker kreatin som energikilde, men det trekker også vann inn i muskelcellene.

Få litt glutamin. Glutamin er en aminosyre som finnes naturlig i kroppen. Økende denne aminosyren kan redusere muskeltretthet som oppstår under trening. Glutamin er også blitt funnet å nivåer av veksthormonet.