Digidexo.com

Hvordan spise Low carb dietter Trygg

Hvordan spise Low carb dietter Trygg


Low carb dieting er ikke lenger en kjepphest, men har blitt en etablert metode for å holde en vekt under kontroll. Enten målet ditt er å miste et par pounds, eller 100, ved å innlemme noen enkle forebyggende tiltak i lav carb spise vil du øke sannsynligheten for at du vil være sunn og hindre skadelige bivirkninger.

Hvordan spise Low carb dietter Trygg

hindre nyre problemer ved å drikke minst 64 oz. vann daglig siden redusere ditt forbruk av karbohydrater kan øke arbeidsmengden på nyrene.

Velg magre proteinkilder. Typiske lav karbohydrat dietter kaller for en økning i protein forbruk. Når flertallet av denne kilden er animalsk protein, kosttilskudd kolesterol og mettet fett inntaket er økt noe som kan føre til hjertesykdom. Opt for mer soyaprodukter som tofu, lite fett meieriprodukter, belgfrukter, eggehviter og fisk.

Rev opp fiber inntaket med massevis av low carb frukt og grønnsaker som salat, spinat, brokkoli, blomkål, bær og meloner. Høy protein, lav karbohydrat spising ofte faller kort av 28-42 g fiber anbefales for voksne.

Suppler kosthold daglig med en god multi-vitamin med mineraler, men uten jern. Magnesium, kalium og kalsium bør inkluderes i din multi-vitamin siden de holde elektrolytter i balanse som kan være et problem med høy protein, lav karbohydrat dietter. Siden protein er en primær kilde til jern og for mye jern er like ille som for lite, bør multi-vitamin ikke inneholde jern.

Forbered naturlige, friske matvarer, i stedet velger behandlet, low carb snacks og måltider som er høyere i natrium, fett og kalorier. I tillegg reduseres i behandlingen generelt mye av ernæring. Når drastisk begrense karbohydrater blir det enda nødvendig for å få så mye næring fra hvert gram som mulig.