Digidexo.com

Hvordan Grow Hair Back Etter Anorexia

Å vinne en kamp med anorexia nervosa er virkelig en seier når du tenker på alle de uheldige de som mistet livet på denne kontrollerende spiseforstyrrelse. Anoreksi ofrene sulte seg til det punktet ble kroppene deres bryte ned på både en psykisk og en fysisk nivå, og etterlot dem med atferdsproblemer og andre fysiske plager. Mens en person sliter med anoreksi, kan de oppleve at håret har blitt tørt, kjedelig og bryter lett. Noen mennesker med anoreksi selv miste sine dyrebare låser.

Hvis du har vært utsatt for anorexia nervosa er det på tide for deg å begynne å jobbe og gjenopprette kroppen til en sunn tilstand. Du har vært gjennom mye, så det kan ta en liten stund. Det kan være lurt å starte med å gjenopprette håret ditt hvis du opplevd noe hårtap.

Hvordan Grow Hair Back Etter Anorexia

•  Spis sunt. Årsaken til hårtap som følge av anoreksi har mye å gjøre med manglende næring. Hver del av kroppen din strømmer ut av maten du spiser, inkludert håret. Når du begynner å ta i næringsrike matvarer, bør håret vokser ut igjen. Matvarer som er mer gunstig å spise hvis du ønsker å stimulere hårvekst inkluderer løk, bananer, grønn paprika, gulrøtter, epler, jordbær, peanøttsmør på brød, ris, bønner og grønn te.

Ta et vitamintilskudd som inneholder vitamin A, E, folsyre, B12 og biotin å fremme veksten av sunt hår. I Linda Page er "Healthy Healing" hun sier at vitamin A er viktig for utvikling av sunne bein celler, noe som bidrar til sunt hår. Vitamin B12 hjelper i absorpsjon av kalsium. Vitamin E og biotin er effektive i å kontrollere hårtap. Folsyre er ansvarlig for spredning av nye celler.

Masser hodebunnen daglig i fem minutter. Det vil stimulere blodsirkulasjonen.

Administrere riktig hårpleie ved å bruke kjemiske-frie produkter og unngå å bruke varmt vann når du vasker håret. Når du vasker håret, våt den med varmt vann. Skyll med kaldt vann.

Hint

  • Prøv å spise bare ubehandlet mat. Bearbeidet mat har liten næringsverdi.