Digidexo.com

Biotin Hair Treatment

Biotin Hair Treatment


Supplement industrien har mye popularisert bruken av biotin, et B-vitamin, som et middel for hårtap. Til tross for populariteten til kosttilskudd og sjampo som inneholder biotin, er det ingen bevis for å støtte sin bruk som en behandling for tynt hår, bortsett fra hos personer som har blitt diagnostisert med biotin mangel.

Biotin Deficiency

Ifølge National Institutes of Health, biotin kosttilskudd er effektive i behandling av akutt mangel på det sammensatte. Biotin mangel er svært sjelden, men symptomene kan omfatte hårtap og sprø negler.

Folk Bruk

Biotin er ofte brukt i moderne folkemedisinen som et middel for mannlig mønster skallethet, sprøtt hår, alopecia areata, flass og andre forhold som påvirker hår helse. Disse bruker er ikke støttet av vitenskapelige bevis.

Bruk i Shampoo

På grunn av biotin sin popularitet som et hår-tap rettsmiddel, er det ofte inkludert i sjampo og balsam. B-vitaminer er ikke godt absorbert gjennom huden, så biotin sjampo kan ikke ta biotin mangel.

Betraktninger

Mens biotin tilskudd er lite sannsynlig å resultere i økt hårvekst, er bruken som regel ufarlig. Biotin har ingen kjente bivirkninger eller interaksjoner.

Dosering

Den anbefalte kosten kvote (RDA) for biotin, ifølge US Food and Drug Administration, er 300 mg daglig. Denne dose er tilstrekkelig til å behandle de fleste tilfeller av biotin-mangel.