Digidexo.com

Black Hair Vekst Tips

Black Hair Vekst Tips


Hva er unikt med afrikansk-amerikansk hår er at ingen annen rase har hår som tørr. Tørt hår fører til overdreven brekkasje. Hvis afrikansk-amerikanere er å oppnå vellykket hårvekst (og noen har), det krever spesiell omsorg for tørt hår og riktig bruk av kjemikalier og apparater. Husk at hårvekst er en prosess.

Hair

Hovedsak kosthold og hva du bruker på håret ditt vil avgjøre sin lengde og utseende. Alt hår trenger vitaminer, mineraler og proteiner til å vokse. Faktisk er hår mer enn 90 prosent protein.

Shampoo

Buildup-fjerning sjampo og flass shampoo er best for tørt hår. For best resultat vaske håret en gang eller to ganger i uken. Det er best å shampoo håret i dusjen. Ikke hoper håret på toppen av hodet, noe som fører til at håret til å bli viklet inn. Bruk fingertuppene, ikke neglene, for å massere hodebunnen og gi sirkulasjon.

Conditioner

Anlegget kan kvitt håret på overdreven brudd, splitt eller krusete ender og sløvhet. Alle er tegn på misbrukt og skadet hår. De conditioners afrikansk-amerikanere bør bruke er dype conditioners. Dype conditioners trenge inn i håret for å reparere, styrke og stimulere hårvekst. Protein balsam også gjøre triks fordi håret er hovedsakelig protein. Dype conditioners krever vanligvis 15 til 20 minutter under en tørketrommel. En god dyp conditioner låser vann inne i håret for å holde det fuktig lenger. Hvis det er mye vann i plastlokket etter en dyp condition under tørketrommel, betyr at balsam har mer vann og ikke nok protein.

Moisturizer

Fukte håret umiddelbart etter at den er shampooed og betinget. Ikke la håret tid til å tørke. Selv om håret trenger en protein conditioner å reparere og styrke håret, fører det også tørt hår. Bruk en fuktighetskrem-type fuktighetskrem som kan kjøpes på en salong eller sted hvor profesjonelle hårprodukter selges. Sørg for å fukte håret ditt hver dag.

Hvitevarer

Slutt å bruke høye innstillinger på krølltang, rettetang og håndholdte slag dryers. Ekstrem varme tørker håret fører til brudd og flisete tupper. Bruk lav til middels innstillinger. Slå aldri på et apparat i mer enn 10 til 15 minutter. Apparatet vil fortsette oppvarming og blir varmere, uavhengig av innstillingen.

Når du bruker et flatt jern, holde innstillingen på lav til middels. Ikke pakk håret rundt staven. I stedet begynner ved roten og sakte forlenge utover, ikke nedover, for å rette ut håret.

Når du bruker en krølltang, test med en fuktig klut. Ikke bruk den hvis det er for varmt. For mye varme vil trekke fuktighet fra håret forlate den sårbar for brudd. Også unngå å bruke curling strykejern daglig og ikke bruke når håret er skittent.

Andre tips

Bruk en bred kam

Ikke børste håret; det trekker ut håret - spesielt tørt hår

Deep-condition avslappet hår i minst 2 uker etter en touch-up. Gjør en dyp tilstand hver gang du vasker håret for å hindre brekkasje.