Digidexo.com

Hvordan bruke EKG markører

Hvordan bruke EKG markører


EKG målepunkter måle fettblanding i menneskekroppen. De er et viktig verktøy for å utnytte hvis du er seriøs om å komme i form. Idrettsutøvere bruker ofte EKG calipers å overvåke sin egen fremgang. De kan også vises på legekontorer og helseklubber rundt om i landet. Grunnen til dette er enkel - EKG calipers gi en mer fullstendig forståelse av vekttap fremgang enn en skala. Mens miste vekt er viktig, å miste fett er viktigere.

Hvordan bruke EKG markører

•  Plukk minst fire områder på kroppen din til å måle med EKG calipers. EKG calipers måle tykkelsen av fett folder i kroppen. Fellesarealer for å måle inkludere bicepsen, triceps, mage, rygg, "love handles" og brystet.

Grab eller klemme fett i de områdene du besluttet å måle. Du trenger noen hjelp hvis du plukket en vanskelig å nå sted som ryggen (plukke områder du kan enkelt nå hvis du er sjenert).

Åpne målepunktene og forsiktig slå ned på fettet fold du gripe tak. Ikke la calipers grave inn i huden din. Du trenger bare dem til å forsiktig berøre huden din.

Les måling på målepunkt og skrive ned resultatene.

Fortsett å måle de samme områdene hver uke og skrive ned resultatene å holde oversikt over dine resultater. Disse målingene vil gi deg en bedre forståelse av hvordan du gjør med din trening og kosthold. Ved hjelp av en skala er greit, men du kan faktisk få muskel vekt når du trener. Dette er en god ting, men du risikerer å mistolke resultatene hvis du er utelukkende opptatt av vekten din.

Hint

  • Ifølge sports-fitness-advisor.com, kan du legge inn dine mål i flere ligninger for å beregne din kroppsfett sammensetning. Dessverre, det er mye av likninger der ute og en del arbeid for bare små deler av befolkningen. For eksempel kan en kvinnelig idrettsutøver finne en ligning nyttig mens en overvektig mann kan finne en annen ligning mer nøyaktig. Videre kan den minste unøyaktighet kaste resultatene av ved en betydelig margin. For å unngå denne forvirringen, måle din suksess utelukkende på endringer i de enkelte målinger.