Digidexo.com

Hvordan få mer utholdenhet Naturligvis

Få mer utholdenhet naturlig kan bidra til å gjøre dagene dine mer behagelig. Når vi er stadig trøtt, da pleier ikke å komme gjennom våre dager effektivt. Du har problemer med å konsentrere seg, sammen med å ha humørsvingninger. Tydeligvis søvnproblemer kan bidra til bidra til mangel på utholdenhet som du føler. Du ønsker ikke for mye energi, der du stadig avhengig av stoffer som kaffe og sukker. De er instant måter å øke din utholdenhet, men det slites av etter hvert som dagen går.

Så det er naturlige og sunne måter å bidra til å øke din utholdenhet. Mange ganger hva du spiser kan bidra til din energi. Å få skikkelig søvn er det viktigste. De som har insomnia, kommer til å mangle energi uansett. Så før du finne naturlige måter å øke din utholdenhet, må du endre søvnmønster.

Hvordan få mer utholdenhet Naturligvis

•  Få full åtte timers søvn. Kroppen din trenger vanligvis 8 timer søvn. Ikke mer, eller ikke mindre regelmessig. Sover for mye kan fortsatt føre til at du mangler energi i løpet av dagen. Hvis du sliter med søvnløshet, kan det være et par grunner til det. Enten en, du er stresset i livet ditt. Du har for mye på hjertet, og du føler deg litt angst. Som vil føre til søvnproblemer. Hvis det er veldig alvorlig, snakke med en lege.

En annen grunn kan bare være dårlige søvnvaner. For eksempel spiser du før du går til sengs? Ikke drikker mye koffein, spesielt før du sovner. Disse tingene gir kroppen energi, og det er vanskelig å bare slå den av når du er klar for senga. Ikke stol på alkohol og narkotika for å gjøre deg døsig. Kroppen din trenger en rutine. Kroppen din trenger en angitt tid på når du skal gå i dvale. Du kan ikke holde veksling når du går i dvale, fordi kroppen din ikke vil justere.

Jeg vil foreslå å gjøre ting som gjør at du slappe av før du sovner. Les en bok, ta en varm dusj, eller drikke litt kamille te. Dette er måter å slappe kroppen din, og det vil hjelpe deg å få til å sove. Sørg også for at du er komfortabel når du sover. Ubehag kan føre til søvnproblemer.

Spis en frokost til å begynne dagen. Frokost er dagens viktigste måltid. Hvorfor er det? Fordi det gir deg den energien som trengs for å starte dagen skikkelig. Spis mat med fiber, karbohydrater, og høyt på proteiner. Bananer, korn korn og frukt er gode kilder for protein. Spis en sunn frokost.

Drikk begrenset mengde koffein. Jeg tror koffein, når man drikker for mye, fører faktisk mangel på utholdenhet. Tenk på det, koffein holder deg! Å drikke for mye av det kan føre til søvnproblemer. Som vil føre til mangel på utholdenhet i løpet av dagen. Ikke drikk koffein hele dagen.

Spis hjernen matvarer. Hjernen din trenger en skikkelig ernæring. Visse fett vil øke din energi. Hjernen matvarer som inneholder omega-3 fettsyrer. Hjernen din når fungerer på et sunt nivå, tillater deg å være mer våken og øke energinivået. Foods høy i omega-3 fettsyrer er fisk, laks, valnøtter, jordbær, grønne bladgrønnsaker, spinat, brokkoli, soyabønner, kveite, reker, tofu, kamskjell, squash, oregano, og kål.

Drikk åtte glass vann om dagen. Vann er en naturlig måte å øke utholdenheten. Noen spekulerer nøyaktig hvor mye vann du bør drikke. Det avhenger av din vekt, og daglig aktivitet. De som er over vekt kanskje trenger å drikke mer enn 8 glass om dagen. Vann øker oksygen til musklene. Vann øker stoffskiftet og aktivitet i kroppen din.

Få en daglig trening og holde seg aktiv. Du ønsker å prøve å trene daglig. Løping, jogging, eller hastighet gange. Aktivitet øker din energi. Det er viktig å holde seg aktiv. Når du hele tiden sitte rundt, trenger du ikke bruke din energi. Det er viktig å brenne energi hele dagen. Det øker din utholdenhet og gjør det mulig å bli mer effektive. Ikke over gjør det, though. Har pauser i løpet av dagen og ganger for å slappe av. Du ønsker å unngå stress, fordi det sliter deg ned også.