Digidexo.com

Hvordan komme i en Portable Mild Hyperbarisk Chamber

Hvordan komme i en Portable Mild Hyperbarisk Chamber


Her vil jeg vise deg hvordan du kan komme i en Mild Hyperbarisk Chamber. Dette er noe som du kan gjøre hjemme ved deg selv som du vil se. Jeg har jobbet med disse Chambers for 2 år. Jeg gjør to økter per uke for å optimalisere min helse.

Bruksanvisning

•  Det første jeg gjør er å sørge for at det er friskt sengetøy i hyperbar kammeret. Så endre sengetøy hvis behovet være.

Slå på luftkompressoren og Oksygen konsentrator (resept nødvendig) sørge for at de er koblet sammen. Du kan bruke en oksygenmaske for å få en større konsentrasjon av oksygen.

Ta av deg skoene og gå inne i kammeret og la seg ned. Hvis du bruker en maske og deretter koble den til linjen fra oksygenkonsentrator. .

Kontroller at utløserventilen er stengt, slik at du kan fylle opp kammeret til sin maksimale trykk. I dette tilfellet 1,3 ATA drøyt 4psi.

Det er to glidelåser å lukke her. Utenfor ene er den første glidelåsen lukkes. Så sørg for at gummien mellom de to glidelåser er flush mot kammeret slik at ingen luft kan unnslippe når du zip den andre glidelåsen.

Gå videre og zip den andre glidelåsen. Så får komfortabel. Denne prosessen er selvfølgelig mye enklere når du har noen andre til å hjelpe deg. Men som du ser i videoen det kan gjøres.

Som trykket bygger i hyperbar kammer må du fjerne deg ørene. Noen mennesker kan gjespe og tydelig. Jeg foretrekker å klemme nesen og blåse ut nesen min før mine ører klart. Du kan høre en lyd. Hvis det skulle bli enda nær smertefulle man kan åpne utløserventilen for å bremse trykksetting av kammeret.

Dette kan bli sagt i alle trinn .. bare slappe av du er i kammeret for å føle seg bra. Det tar vanligvis ca 4 til 5 minutter for å oppnå trykk.

Når du er ferdig med økten åpne deretter utløserventilen og la luften ut. Du kan gjøre dette veldig sakte eller åpne det hele veien hvis du er komfortabel med det.

Å sørge for at kammeret er fullt dekomprimeres åpne deretter innsiden glidelås og deretter åpne den ytre glidelås. Kanskje du er i hyperbar kammeret fordi du vondt. Du kan be noen til å hjelpe deg ut av kammeret.

Tips og advarsler

  • Du bør holde oversikt over alle dere økter og gjennomgå notatene med deg favoritt helsepersonell.
  • Dette er som et dykk på ca 12 meter dyp
  • Gå inn på en nesten tom mage
  • Noen steder vil la deg leie disse kamrene.
  • Denne videoen og hvordan du ikke skal behandle eller oppfordrer alle til ikke å følge råd fra en lege. Sjekk med legen din først.