Digidexo.com

Hvordan få en gratis personlig Diet Plan

Hvordan få en gratis personlig Diet Plan


Når du bestemmer deg for å gjøre sunne livsstilsendringer, får en gratis personlig diett plan kan være en fin måte å sette deg på rett spor. En diett plan kan hjelpe deg å nå dine slanking mål, som kan inkludere kalori telling, vekttap, vannforbruk og matforbruk. Det kan vise deg din nåværende helsetilstand og hvor du trenger å være for å bli sunn. Det er mange forskjellige måter å få en personlig diett plan uten å måtte betale en krone.

Bruksanvisning

Bli med Spark People, et gratis online leverandør av personlige diett planer og støttenettverk. Alt du trenger å gjøre er å logge seg på sparkpeople.com og klikk på en av de mange registrerings linker på hjemmesiden.

Skriv inn informasjonen som kreves på det elektroniske påmeldingsskjemaet. Du må opprette et brukernavn og passord, fødselsdato og informasjon om plassering, og klikk på send-knappen. Du vil bli dirigert til velkomstsiden, som vil bli brukt til å sette opp kontoen din.

Velg det alternativet som passer dine mål beste. Du kan velge alternativet for en personlig diett plan som inkluderer vekttap som et mål, eller du kan velge et alternativ som ikke inkluderer vekttap. De som er interessert i kosten vil sannsynligvis ønske å velge det alternativet som gir en plan for vekttap.

Skriv inn din høyde og vekt på neste side, og Spark Folk vil automatisk beregne din Body Mass Index (BMI). Du må også sette dine personlige vekt mål før du kan gå videre til neste side. Når du har lagt inn denne informasjonen, kan du klikke på linken som vil tillate deg å fortsette, og velge dine preferanser og betingelser.

Still dine personlige mål diett på neste side. Du vil få mulighet til å tilpasse den type diett som du ønsker (lavt kolesterol, ingen port, ingen kjøtt, etc.) og eventuelle helsemessige forhold som du måtte ha. Dette personlig diett plan vil gi deg tilleggsinformasjon som er spesifikk for deg og din helse. Når denne informasjonen er lagt inn, kan du klikke på linken for å gå videre til neste side.

Velg dine spesifikke mål med hensyn til ernæring, motivasjon og egnethet på neste side. Når du er ferdig, klikker du på knappen som sier at du skal fullføre tilpasse dine mål. Dette vil ta deg til en side som vil tillate deg å velge et nettverk av mennesker som har lignende personlige mål diett som du gjør.

Bestem hvilke grupper du ønsker å delta og hvilke grupper du foretrekker å velge bort. Deretter klikker du muligheten til å enten starte programmet eller for å lage din egen Spark Page. Når du gjør dette, har du nå en gratis personlig diett plan som kan endres etter behov for å støtte dine fitness eller kosthold mål etter behov.

Hint

  • Re-evaluere dine vekttap mål med jevne mellomrom for å se om de trenger å justeres.
  • Sjekk din personlige diett plan for å holde oversikt over fremgangen din.
  • Det er en god idé å snakke med legen din før du starter en ny diett eller trening plan for å sikre at du er i god helse.