Digidexo.com

Homøopatisk behandling for Isjias

Isjias er en tilstand i hvilken hoftenervene komprimeres, noe som resulterer i smerte langs nerve s pathway. Homøopatisk behandling for isjias avhenger av plasseringen og varighet av smerte, så vel som på det emosjonelle plager det fører til.

Ammonium Muriaticum

Når du sitter forverrer symptomene, som inkluderer innleide hamstrings og leggkramper, ta Ammonium muriaticum. Melancholia er ofte kombinert med trangen til å gråte. Friluft gir lindring, men symptomene forverres om natten, spesielt mellom 2 og 4 am

Colocynthis

Skyting smerter og nummenhet langs hele beinet indikerer Colocynthis. Trykk, varme og milde bevegelse lindrer symptomer som irritabilitet og forlegenhet, som forsterkes av kulde, vått vær.

Rhus Gift

Rhus Gift er foreslått når rive smerte blander seg med kalv kramper og nummenhet. Rastløshet, angst og håpløshet er de primære emosjonelle indikasjoner. Varme og fortsatte bevegelsen kan hjelpe, og den første bevegelsen etter hvile er vanskelig.

Nux Vomica

Rapid, rykninger leggkramper, sammen med stivhet og lammelser, indikerer Nux. Forstoppelse er vanlig. Varme og trykk er nyttig; Symptomene er verre med kulde. Liggende på den berørte side kan hjelpe.

Dosering

Det er alltid lurt å konsultere en profesjonell homeopathic utøveren før behandlingsstart. Vanligvis er en time dosering av 6C utgangspunktet anbefalt; Hvis symptomene vedvarer, kan ekstra doser tas, men ikke overstige 10 doser daglig.