Digidexo.com

Hvorfor Do leverproblemer gi deg kløende hud?

Hvorfor Do leverproblemer gi deg kløende hud?


Leversvikt kan føre til en mengde symptomer som påvirker kroppen. Denne store organ er ansvarlig for å utføre hundrevis av funksjoner som opprettholder kroppens generelle helse. Huden er et organ som kan påvirkes av leverproblemer.

Betraktninger

For å forstå symptomer på leverproblemer, må du være kjent med sine mest betydningsfulle funksjoner: blodsirkulasjonen og regulering, vitamin-og nærings distribusjon, beskyttelse og avgiftning, produksjon av proteiner, metabolisme og regulering av hormoner.

Unormal fettstoffskiftet

Når leverens evne til å forbrenne fett blir svekket, fett bygger seg opp i forskjellige organer i kroppen, inkludert huden, hvor utbyggingen av lipomas og fet svulster kan forårsake kløe.

Allergiske Reaksjoner

Leverproblemer skade immunforsvaret og føre til en hindring av kroppens normale beskyttelsesfunksjoner og i sin tur, uregelmessige reaksjoner på visse stoffer. De berørte immunsystemet kan forårsake allergiske reaksjoner på mat, medisiner og giftige stoffer som vil forårsake kløende hud.

Nervesystemet

En unormal leveren påvirker nervesystemet, forårsaker fysiologiske endringer og overoppheting av kroppen, noe som kan føre til eksterne reaksjoner som kløende utslett.

Hormonell ubalanse

Leveren er ansvarlig for hormonregulering, og når denne funksjonen er sperret, kan huden lide konsekvensene av kløende irritasjon, akne, rosacea og betennelse.