Digidexo.com

Hvordan kvalifisere seg for Indiana Medicaid eller Hoosier Helsemessig

Hvordan kvalifisere seg for Indiana Medicaid eller Hoosier Helsemessig

Indianas Medicaid plan, Hoosier Helsemessig, er et helsevesen plan for barn, lavinntektsfamilier og gravide kvinner som ikke kan være i stand til å ha råd til sykeforsikring ellers. Ifølge Indiana Family and Social Services Administration, kan enkelte Hoosier Helsemessig mottakere betale en liten månedlig premie basert på husholdningenes inntekt og familiestørrelse å motta Medicaid fordeler. De kan også være ansvarlig for å betale små copays for reseptbelagte legemidler. Hoosier Helsemessig tilbyr en rekke planer for Indiana enkeltpersoner og familier som har behov for medisinsk forsikring.

Hvordan kvalifisere seg for Indiana Medicaid eller Hoosier Helsemessig

Se i familiens inntekt og kapitalforvaltning Guide for Hoosier Helsemessig Kvalifikasjon for å avgjøre om din økonomiske situasjon kvalifiserer familien din for Medicaid (se Ressurser). Når factoring i familiens størrelse, telle ufødte barn, men ikke steforeldre. Ved fastsettelse av inntekt, trekke $ 90 hvis du holder en jobb og opp til $ 200 hvis du betaler for barnepass. Trekk fra $ 50 hvis et barn i ditt hjem mottar barnebidrag. Trekke 40 prosent av din brutto inntekt hvis du er selvstendig næringsdrivende.

Fullfør en søknad om Hoosier Helsemessig. Skriv ut et program (se Ressurser), plukke opp en fra den lokale Family Resource kontor i ditt område, eller ringe Indiana familie og sosialt Verket kontor og be om en i posten. Svare på hvert spørsmål ærlig, signere søknaden og innledende annet ledd under § 15 indikerer at du samtykker i å betale månedlig premie hvis inntekten din oppfyller kriteriene for innmelding i Hoosier Helsemessig Package C. Ifølge Indiana Family and Social Services Administration, din vilje å betale en premie, hvis du blir spurt, er en avgjørende faktor i søknaden godkjenningsprosessen den hvis din husholdningsinntekt kvalifiserer ikke din familie til å motta ikke-pris-til-du Medicaid. FSSA vil ikke vurdere din søknad om innmelding i premium-baserte Hoosier Helsemessig Package C plan med mindre du aksepterer å betale en månedlig premie.

Ta kopier av siste lønn stubber, bevis på statsborgerskap dokumenter eller immigrasjonskort og private forsikringskort for alle medlemmer av husstanden. Hvis du ikke kan gi en fersk betale stump, få et brev fra din arbeidsgiver som viser din inntekt for den siste måneden. Hvis noen i din husstand er gravid og søker om Hoosier Helsemessig, må du gi et dokument undertegnet av en sykepleier eller lege bekrefte graviditeten og datoen det begynte, i henhold til Indiana FSSA.

Send inn din søknad om Hoosier Helsemessig ved å ta det til en familie Ressurssenter eller påmelding senter nær deg (se Ressurser).

Snakk med en Benefit Advocate før du forlater innmelding sentrum. En Benefit Advocate vil diskutere legens valg tilgjengelig for din familie. Fortell Benefit Advocate hvis du har en lege preferanse. Ifølge FSSA, har du 30 dager fra din innmelding dato for å velge en lege. Etter 30 dager vil FSSA velge en på dine vegne.

Hint

  • Ifølge Indiana FSSA, kan en mottaker endre sin primære medisinske leverandøren etter 12 måneder. Halvår PMP endringer kan bare skje når en mottaker kan vise rimelig grunn til å gjøre endringen.