Digidexo.com

Marfans syndrom med hvite luggen av Hair

Marfans syndrom med hvite luggen av Hair


Marfans syndrom er en medfødt sykdom som har en rekke symptomer. En hvit lugg har blitt hevdet som et symptom nok til at en studie ble utført ved Hahnemann University School of Medicine i Pennsylvania for å se om det virkelig er en sammenheng mellom det å ha en hvit pannelugg av hår og Marfans syndrom.

Marfans syndrom

Marfans syndrom er en sykdom i bindevevet som opprettholder og forsterker de strukturer i kroppen. Marfans syndrom påvirker huden, øyet og i aorta (den største arterien i kroppen). Marfans syndrom fører også til de lengre ben i kroppen til å vokse for mye. Mest Marfans syndrom er arvelig, selv om 30 prosent av tilfellene har ingen familie historie i det hele tatt. Marfans syndrom kan føre til alvorlige øye og hjerte problemer hvis venstre ubehandlet.

Symptomer

Marfans syndrom kan forårsake hull i iris i øyet, forskyvning av linsen fra resten av øyet, redusert muskeltonus, flate føtter, krumning av ryggraden og langstrakte armer, ben og fingre.

Hvit lugg

En hvit lugg av hår har blitt hevdet å være et symptom på Marfans syndrom så ofte at en test ble utført ved Hahnemann University School of Medicine i Pennsylvania for å se om det var en sammenheng. Ingen ruter ble funnet mellom Marfans syndrom og har en hvit pannelugg.

Andre årsaker

Mens Marfans syndrom sannsynligvis ikke føre til hvite forelocks, det er andre grunner for en del av håret til å bli hvit. Poliosis, betegnelsen på en hvit hårlokk kan oppstå uten noen åpenbar grunn i det hele tatt. Det kan også være koblet til skjoldbrusk forhold eller redusert aktivitet av gonadene. En hvit luggen kan også være forårsaket av en forstyrrelse i pigmentet i øyet, noe som kan forklare forbindelsen til Marfans syndrom, noe som fører til alvorlige synsforhold.

Behandling

Marfans syndrom kan ikke forebygges eller behandles, som det er en genetisk lidelse. Imidlertid kan medisiner være nødvendig for å bremse pulsen og hjelpe hjertet generelt. Eventuelle øyeproblemer bør behandles så raskt som mulig. Hvis du også har en hvit pannelugg bør du konsultere legen din, da det kan være et symptom på en mer alvorlig problem.