Digidexo.com

Hvordan virker Cetaphil Arbeidet med å behandle hodelus?

Studien som startet det hele

I 2004, en studie av Dale Lawrence Pearlman i "Official Journal of the American Academy of Pediatrics" annonsert en ny, effektiv måte å behandle hodelus. I stedet for å bruke giftige produkter tilgjengelig på drugstores å forgifte lice, en tørr-on, kvelning basert pediculicide, eller DSP ble brukt til scalps av barn som hadde hodelus. Resultatene var oppsiktsvekkende: 96 prosent av tilfellene ble kurert. Dette sammenlignet med en 85-97 prosent kur rate i tradisjonelle lus giftstoff.

Hvordan en giftfri lotion kan konkurrere med gift

Så hvordan virker det? Cetaphil er en hud cleanser som inneholder ingredienser som i hovedsak kveles en lus. Imidlertid er det ikke så enkelt som å anvende rensemiddel og deretter skylle den ut. Foreldre må søke Cetaphil grundig til barnets hode, og deretter helt føn håret. Dr. Pearlman beskriver denne prosessen som "krympe innpakning" live lus. Dekker hele pest med denne filmen fører det til å kveles og dø, betyr det kan ikke legge noen flere egg. Prosessen med kvelning kan ta opptil åtte timer, der bør du ikke skylle barnets hår. Men hva om egg igjen?

Hvorfor reapplication er nødvendig

Hodelus modnes i ca to uker, etter som de kan legge egg og fortsette infestation. Mens søknad Cetaphil og blåser det tørre dreper alle av den levende lus, gjør det ingenting å skade nits, som er de lice egg. Når disse klekkes, vil barnet ditt har live lus roaming i håret igjen. Dette er grunnen til at Dr. Pearlman metode innebærer 02:58 ytterligere anvendelser av Cetaphil. Den første søknaden tar seg av den modne lus. Den andre søknaden, utført på nøyaktig samme måte om en uke senere, dreper de nyklekkede lus. En tredje programmet etter en uke, mens ikke alltid nødvendig, dreper noen lus som klekket etter andre påføring av Cetaphil. Fordi de nyklekkede lus ikke har nok tid til å modnes mellom programmer, kan de ikke legge nye egg og syklusen er brutt.

Bruker Cetaphil nok?

Tror ikke at ganske enkelt å bruke Cetaphil og vaske det ut vil ta vare på ditt barns lus. Denne prosessen fungerer bare når utført som foreskrevet og arbeider kun med huden renere. Cetaphil lotion, mens bærer samme merkenavn, er ikke effektiv i å drepe lus. Skylling ut cleanser før lus kveles kan tillate dem å leve og fortsette å legge egg. Også, hvis flere programmer ikke er gjort som anvist, kan nits unnslippe uskadd og klekkes til lus, som modnes og legge flere egg. I tillegg bør sengetøy, leker og kammer vaskes grundig for å ødelegge enhver modne lus som kan ha migrert fra barnets hode. Bruke Cetaphil er en effektiv, giftfri måte å behandle lus i din husstand, men bare når de brukes riktig.