Digidexo.com

Muscle Recovery Time After vektløfting

Muscle Recovery Time After vektløfting


Legge kroppen med kontinuerlig styrketrening traumatizes slutt systemene. Recovery opphører og anabole effekter begynne å reversere. Kroppen begynner å rive ned de fysiske og psykiske fasiliteter.

Grunnleggende restitusjonstid

Muskler tar 1-7 dager til fullt krefter. Små rifter oppstår i muskelen mens du utfører konsentriske og eksentriske kontraksjoner. Riktig tid er nødvendig for å gjenopprette.

Intens styrketrening

Det kan ta sju til 14 dager for det nevromuskulære systemet til fullt igjen fra en høy intensitet styrke-trening trening. Den nevromuskulære system er en kombinasjon av nervesystemet og musklene som arbeider sammen for å tillate bevegelse.

Tap av energi

Ubetydelige hvileperioder utarme butikker av glykogen i musklene, noe som resulterer i et tap av energi. Muskler krever glykogen som en kilde for lagret brennstoff.

Trauma

Feil utvinning tid fører til muskel og leddstivhet. Langvarig trener årsaker mikro traumer til ledd og muskler.

Fatigue

Utilstrekkelig utvinning tid fører lider fysisk og mental utmattelse. Dette fører til et nevron-endokrine lidelser og fører til et bredt spekter av fysiske og følelsesmessige konsekvenser.

Recovery

Recovery tillater kroppen å fylle opp energilagre og reparere skadet vev. Som styrke og energi etterfylles, begynner kroppens vev for å bygge enda en gang.