Digidexo.com

Hvordan redusere Kolesterol Gjennom kardiovaskulær trening

Ifølge American Council on Exercise, om lag 38 prosent av amerikanerne har høyere enn nødvendige kolesterolnivået i blodet. Kardiovaskulær trening har vist seg å senke kolesterolnivået, både på grunn av å miste vekt og økt hjertestyrken. Fra og med bare et par dager i uken, kan du begynne å ta med kolesterol ned nå. Rask gange, aerobic, svømming og idrett er gode hjerte-øvelser for å hjelpe lavere og opprettholde kolesterolnivået.

Bruksanvisning

•  Begynn å gå tre til fire dager i uken. Gå sakte i starten, men bygge opp til et høyt tempo i løpet av en fem minutters periode for å få pulsen opp. Hold dette tempoet i 10 minutter, puste jevnt og trutt. Etter 10 minutter, sakte tempo igjen for ytterligere fem minutter for å kjøle seg ned. Dette vil bidra til å bygge deg opp til mer intense hjerte-øvelser. Gjør dette for seks uker før utvide din walking tid til en time i høyt tempo hver dag i uken.

Begynn å svømme regelmessig. Hvis du bor i nærheten av en strand eller offentlig svømmebasseng, har du tilgang til en stor kardiovaskulær trening hver dag. Hvis ikke, kan du bli med i en YMCA eller et treningssenter for å få tilgang til deres pool. Svøm tre dager i uken for en time om dagen. Gjør dette i seks uker, eller til du føler at du kan svømme lenger, og deretter flytte det opp til to timer om dagen, fire ganger i uken. Svømming er den mest komplette øvelsen du kan gjøre, og den perfekte øvelsen for å senke kolesterolet.

Ta en aerobic klasse. Aerobic øvelser er rent hjerte, og god for å senke kolesterolet. Hvis du har vanskelig for å motivere deg selv til å trene, kan en aerobic-klassen være den perfekte løsningen. Du vil ha en planlagt blokk av tid i løpet av uken du dedikere til å trene, og folk i klassen din kan bidra til å oppmuntre deg til å oppnå dine treningsmål. Tar klassen med en venn vil også bidra til å motivere deg til å komme i gang og få kolesterolet senkes.

spille sport eller spill som får deg i bevegelse. Basketball, fotball og vannsport er alle store kolesterolreduserende øvelser. Få noen venner til å møte opp med deg for et vanlig spill, eller gå til en lokal park og se om du kan delta i med folk allerede spiller. En gang i et spill, vil du finne det en morsom måte å få øvelse i flere ganger i uken. Tenk selv bare spille fange med en frisbee eller fotball som en startpakke for å få hjerte-systemet fungerer. Selv kjører og kaste en ball rundt med et kjæledyr er en stor oppgave å senke kolesterolet.

Sykle i stedet for å kjøre bil. På vanlige turer kjører ærend, bør du vurdere å ta en sykkel i stedet for bilen. Sykling får pulsen opp og er like bra for deg som gåing eller jogging. Istedenfor å gå på familiens bil rides å underholde deg selv, prøv å gå på familien sykkelturer. Kombinere dette med de andre øvelsene nevnt vil føre til bedre kardiovaskulær helse og lavere kolesterol.