Digidexo.com

Hvordan Sett Kontakter i små øyne

Hvordan Sett Kontakter i små øyne


Kontaktlinser er et populært alternativ til briller. De dugger ikke, eller bli regnet på, og de forbedrer sidesynet så vel som din vanlige syn. De er enkle å ta vare på og behagelig å bære. Men de er ikke alltid lett å sette inn, særlig hvis du har små øyne. Den menneskelige blunkerefleksen kan forstyrre som linse holder fingeren nærmer øyet, noe som gjør ting enda vanskeligere. Vinne disse utfordringene med utholdenhet og praksis før du er i stand til å sette inn kontaktlinser, selv om du har små øyne.

Bruksanvisning

•  Vask hendene dine. I tillegg til å være en av de måtene som bakterier kommer inn i kroppen, øynene er også svært følsomme. Eventuelle rester eller partikler på fingrene som blir overført til kontaktene dine vil føre til ubehag.

Fjern linsen fra beholderen og skyll den med saltvann. Plasser den på tuppen av pekefingeren og undersøke den for å sikre at det ikke er innsiden ut. Hvis det danner en U-formet skål med sine kanter peker rett opp, er det ikke. Hvis imidlertid kantene blusse ut litt, så er det innsiden ut. Sette inn en linse i øyet som er innsiden ut vil ikke forårsake noen skade, men det vil føles rart og faller ut lett når du blunker.

Bruk hånden som ikke holder linsen å trekke fra hverandre lokkene i øyet der linsen vil gå. Roll din øyeeplet oppover slik at du ikke ser direkte på objektivet. Dette er nyttig fordi den reduserer blunkerefleksen, noe som gjør det vanskelig å holde øynene åpne.

Plasser linsen på den nederste delen av øyet. Fra det øyet, vil det se ut som om fingeren er rørende rett under synsfeltet. Sakte lukk øyet og rull den ned for å plassere linsen og la det avgjøre.

Tips og advarsler

  • Hvis et objektiv føles modig ved innsetting, å blinke flere ganger la dine tårer å skylle den. Hvis dette ikke hjelper, skyll øyet med sterilt saltvann eller fjerne linsen og skyll den med sterilt saltvann og sett det inn.
  • Hvis du bruker sminke, gjelder det etter at linsene er satt inn. Dette hindrer rusk fra kosmetikk blir overført på linsene når de passerer mellom øyevippene.
  • Dine kontaktlinser bør være komfortabel. Hvis de svi eller brenne ved innsetting, fjerne dem umiddelbart for å hindre skade på øyet. Stinging kan skyldes renere som ikke har nøytralisert den skal, eller hvis du har feilaktig skylt linsen med renere i stedet for saltvann.
  • Aldri gni øynene med kontaktlinser i dem. Dette kan føre til at linsene til å bevege seg videre opp under øyelokket og bli vanskelig å fjerne.