Digidexo.com

Lave Karbohydrat Slanking Instruksjoner

Vurderer du å gå på en lav karbohydrat diett? Low carb dietter, hvis det gjøres riktig, kan være veldig sunt og en fin måte å miste eller opprettholde vekten din, senke glykemisk indeks og lavere kolesterol. Hvis det gjøres feil, men de kan være en trussel for helsen din. Hvis du ønsker å gå på en lav karbohydrat diett, følg disse instruksjonene for å leve et low-carb livsstil uten å risikere helsen.

Balanse

Mens low-carb dietter er fine, ikke prøv å eliminere karbohydrater helt. Kroppen din trenger litt karbohydrater for energi. Karbohydrater er vår viktigste kilde til fiber og finnes i grønnsaker, der vi får de fleste av våre næringsstoffer.

Typer

Enkle karbohydrater brytes raskt ned, gi en rask serie av energi og spike blodsukkeret. Dette er vanligvis hva low-carb dietter er satt opp til å unngå. Komplekse karbohydrater brytes ned saktere, frigjøre energi og sukker i blodet på en langsom og jevn hastighet, og inneholder mer fiber.

Carb Choices

Når low-carb dieting, prøve å holde seg til komplekse karbohydrater, som finnes i grønne grønnsaker, hele korn, brun ris, belgfrukter, nøtter og frø. Unngå enkle karbohydrater, som finnes i frukt, meieriprodukter, hvit ris, hvitt mel produkter som hvitt brød og pasta, og stivelsesholdige grønnsaker som mais og poteter, og mange bearbeidet mat.

Andre Foods

For optimal helse, må du ikke bruke en lav-karbohydrat diett som lisens til å sluke opp alt kjøttet og fettet du vil. For mye fett og protein kan legge vekt på dine organer som nyre og lever, og kan bidra til hjertesykdom, kreft, nyre eller gallestein, eller leddgikt.

Hydration

Å drikke mye vann er bra for alle, men er spesielt nødvendig når low-carb dieting, spesielt hvis protein har økt. Økt protein fører til at organer til å kreve mer væske til å eliminere avfall, og du kan dehydrere raskt.