Digidexo.com

Hypoglycemic Diet for Kids

Et måltid plan utformet for barn er spesielt ekstremt viktig for hypoglycemics. Tretthet, svimmelhet, angst og rask hjerterytme er bare noen av symptomene som kan lindres gjennom en næringsrik diett. Selv om det er vanskelig å planlegge fremover, er det mange ting du kan gjøre for å sikre at barnet får riktig næring.

Hypoglykemi

Hypoglykemi oppstår når blodsukkeret synker til unormalt lave nivåer. Dette kan skje to til tre timer etter at en person spiser. En rekke matvarer som for eksempel enkle karbohydrater, raffinert sukker og bearbeidet mat kan utløse en hypoglykemisk episode. Unngå å mate barnet ditt godteri, chips, kjeks, bakevarer og stekt mat. I deres sted, planlegge måltider med friske, enkle ingredienser.

Frokost og Snacks

Mornings er vanligvis fylt med den vanvittige tempoet i å få barna klare for skolen. Det er derfor å lage frokost på forhånd sparer deg hodepine. Natten før, lage en deilig parfait ved å bruke lav-fett yoghurt, frukt og granola. Likeledes tar lite sukker banan pudding og lag den med friske bananer, Graham cracker smuler og peanøttsmør. De vil spørre deg til å gjøre disse fantastiske måltider for sine snacks. Det er også viktig at de har en sunn snacks i løpet av dagen for å hindre at blod sukker svingning. Holde dem borte fra salgsautomat med en trail mix, epleskiver og gulrot pinner.

Lunsj

Det er viktig for barna å ikke ha en sukker krasj på skolen. Sukkerholdige matvarer lurer overalt, og deres skolens kafeteria kan ha mye bearbeidet mat. Behandle dem med en sandwich pakket med avokado, hummus, spirer og ost. Gi dem gunstig fiber med en hel-korn tortilla full av guacamole, salsa, ost og bønne dukkert. Hvis du er bekymret for avokado vende brun, spray på en sunn dose av sitron før pakking.

Middag

Selv om det er din slutten av dagen, er barn vanligvis spretter av veggene. Du trenger raske oppskrifter for å få dem i sine seter. Barnevennlige ideer for hypoglycemics omfatter hele hvete pasta med kalkun kjøttboller og marinara, elendige med skinn kylling og reker over hele korn ris. Måltidet er ferdig med ikke-sukker yoghurt blandet med frukt og pisket krem ​​spredt over en graham cracker skorpe. Hypoglykemi trenger ikke å bære barnet ditt ned. Ved å sette et vanlig måltid tidsplan med deilig mat, vil han føle seg bra hele dagen.