Digidexo.com

Den beste måten å miste 15 Lbs

Mange mennesker sliter med vekten sin, og mens 15 pounds høres ikke ut som mye, kan det være vanskelig å miste. Trikset for å miste vekt er å sette realistiske, men oppnåelige, mål.

Calorie Cutting

Det første skrittet til noen vekt-tap plan er å se hva du spiser. Dette virker for logisk, men det er mer til det enn gnager på en gulrot stick ved lunsjtider. For å få vekt, må vi forbruker en viss mengde av ekstra kalorier. Det samme resonnementet gjelder for å miste vekt. Å miste en kilo kroppsfett, må du klippe et visst antall kalorier ut av kostholdet vårt. I forbindelse med brenn riktig mengde kalorier, vil vekttap oppstå.

Å miste ett pund, må du brenne ca 3500 i uken. Det er trygt å tape 1-3 pounds en uke, men husk at de fleste mister en halv kilo til en kilo. Jo mer vekt en person har å tape, jo mer vekt han vil slippe i begynnelsen. Å miste ett pund i uken uten å trene, kutte 500 kalorier om dagen fra kostholdet ditt. Hvis du vanligvis spiser 2000 kalorier om dagen, spiser 1500 og du vil sannsynligvis miste omtrent en halvkilo i uken. Med denne hastigheten, ved å endre dine spisevaner, men ikke får ekstra fysisk aktivitet, vil det ta 15 uker eller litt mer enn tre måneder for å miste 15 pounds.

Brenne flere kalorier

Hvis en kilo vekttap i uken er ikke nok, kan du skyte for to pounds en uke og miste 15 pounds på halve tiden. Hvis du har kuttet 500 kalorier om dagen fra kostholdet ditt, kan du miste en ekstra pund i uken ved å trene.

Turgåing er en stor oppgave, spesielt hvis du er ute av form. Avhengig av hvor fort du går, du brenne ca 100 kalorier per mile, så hvis du prøver å brenne en ekstra 3500 kalorier i uken i tillegg til å kutte 500 kalorier om dagen fra kostholdet ditt, vil du måtte gå fem miles per dag til gjøre det. De fleste kan gå ca 2,5 til 3 miles per dag. Med denne hastigheten, ville du brenne en ekstra 250 og 300 kalorier om dagen, eller en ekstra 1750 til 2100 kalorier i uken fra å gå. Å arbeide seg med to pounds en uke, må du brenne 7000 kalorier i uken. Walking tre miles en dag og spise 1500 kalorier om dagen, nå er du til å brenne 5600 kalorier i uken, noe som er 1400 kalorier mindre enn din to pounds-en-ukers vekttap mål.

Måter å forbrenne mer kalorier

Hvis du mistet to pounds en uke, ville det ta ca en halv til miste 15 pounds en måned og. Du kan kutte ytterligere 200 kalorier om dagen ut av din diett, noe som ikke anbefales, og bringer deg ned til 1300 kalorier om dagen, eller du kan lære å brenne kalorier på en annen måte. For eksempel, drikker en kald 16-unse glass vann bare to ganger om dagen vil brenne 200 kalorier og holde deg hydrert.

Det er ingen feilsikker, rask vekttap metoden, men du kan tape ca 15 pounds i en måned og en halv ved å kutte kalorier, ta turer og drikker minst 4 kopper vann om dagen.