Digidexo.com

Hvordan å spise mindre kalorier for å miste vekt

En av de enkleste måtene å miste vekt er å kutte ut kalorier. Endringer i kosthold ikke nødvendigvis trenger å være ekstreme for vekttap å skje. Kutte ut opptil 500 kalorier om dagen er relatert direkte til gradvis vekttap, og gjøre det er ofte så enkelt som å motsette noen brus i uken, og gjøre små justeringer i kostholdet ditt. Bruk følgende trinn for å spise færre kalorier og gå ned i vekt.

Hvordan å spise mindre kalorier for å miste vekt

Hvordan spise færre kalorier for å miste vekt

•  Finn ut hvor mange kalorier ernæringseksperter anbefaler for din vekt, høyde og kjønn. Brukes daglig caloric trenger kalkulatorer på nettet (se ressurser) for å finne dette nummeret for gratis. Beregningen kan omfatte antall kalorier som må kutte ut daglig for vekttap å skje.

Sett en realistisk vekt-tap mål. For eksempel, å miste en kilo per uke, kutte 300 til 500 kalorier fra antall kalorier som er nødvendige for å opprettholde vekten din. Så hvis du trenger 1800 kalorier for å opprettholde vekten, deretter sikte på å spise mellom 1300 og 1500 kalorier om dagen i stedet.

Foreta enkle kalori nedskjæringer. Ved hjelp av en skive ost på en sandwich i stedet for to kan kutte ut minst 80 kalorier, eller å ha et eple som en side i stedet for pommes frites kan eliminere 150 kalorier eller mer. Også prøve å eliminere noen brus fra kostholdet ditt --- en kopp Coca Cola har ca 100 kalorier.

Skriv ned hva du spiser hver dag i en kolonne på et ark, og i en annen holde styr på maten du motstått (inkludert deres kalori teller). Tar sikte på å kutte ut ca 3500 kalorier per uke for å miste en kilo per uke.

Hold deg motivert ved å sette opp ikke-mat-belønninger daglig, ukentlig eller månedlig. Fem dollar av shopping penger for hver krone tapt, eller få en massasje i slutten av måneden er gode måter å gjøre det daglige kostholdet ofre mer håndterlig.

Hint

  • For vellykket og varig vekttap, prøver å gå ned i vekt gradvis slik at kroppen og sinnet har tid til å venne seg til kosthold og livsstil endringer.
  • Unngå å spise for lite, slik at kroppen ikke gjøre opprør ved å hamstre kalorier i stedet for å brenne dem.