Digidexo.com

Kjerne Styrking for Weight Loss

Kjernen muskler er funnet i de områdene av magen og nedre og øvre rygg. Ved å styrke kjernen, er det mulig å oppnå høyere nivåer av utholdenhet og styrke når du trener, en viktig strategi for å miste vekt, og ikke minst lindre daglige smerter i ryggen og magen som fremmer en mer aktiv livsstil. Det er flere brede aktiviteter som styrker kjernen, inkludert yoga, løping og løfte vekter.

Yoga

Yoga er en god måte å oppnå kjernestyrke, som yoga fokuserer ikke bare på å styrke den fysiske kjerne område av kroppen, men også kjernen åndelige element i kroppen. Mange yoga utøvere tror at et viktig element for å styrke kroppen er å styrke sinnet og at de to er sammen. Yoga fremmer intens fokus på fysisk bevegelse og følelse av kroppen mens i asanas, eller yoga, samtidig oppmuntre utøvere til mindfully respektere kroppens og sinnets rammer, mål og behov. Noen yogalærere og utøvere fokusere noen av deres yoga på å styrke kjernen, spesielt for nybegynnere, som kjerne styrking kan hjelpe gratis studenter fra vanlige skader som oppstår når kjernen er ikke sterk nok til å støtte resten av kroppen.

Kjører

En sterk kjerne støtter musklene i hofter og nedre del av magen, viktige muskler for å opprettholde sterk utholdenhet når du kjører. Heldigvis forbedrer kjører kjernemuskulaturen til en viss grad, men supplerende trening er nødvendig for å bygge alle kjernekomponenter gjennom varierende trening på varierende muskler. Yoga og vektløfting er gode måter å blande ting opp. Sprinting bygger styrke i de nederste magemusklene, mens løping forbedrer styrke og bygger magemusklene. Sørg for å kjøre med en oppreist, riktig kjører holdning å høste hele fordelene av kjernemuskelstyrke.

Vektløfting

Som løping, core styrke ikke bare fremmer mer utholdenhet når du løfter vekter, men er bygget ved å løfte vekter. Løfte vekter bygger muskler i områdene fokusert på, som armer og ben, men disse øvelsene ofte nødvendiggjøre en intakt kjerne mens du løfter. Derfor er kjernemuskulaturen som brukes og styrkes når du løfter vekter, selv om kjernen styrke er ikke det primære fokus.

Øvelser

Noen øvelser som bygger kjernen er lunges, planke posisjon og crunches. Diskuter fullføre noen av disse øvelsene med en lege eller helsepersonell, spesielt hvis du har eksisterende helsemessige forhold.

For å fullføre et utfall, starte stående rett, med føttene om en fot fra hverandre og hendene på hoftene. Med høyre fot, skritt fremover og bøy kneet til låret er vinkelrett på bakken. Venstre ben må skyve ytterligere bak deg, til det er ca 3 meter eller mer mellom føttene. Hold hendene på hoftene, eller løfte armene over hodet, hender strekker seg mot himmelen. Stram magen i denne stillingen i bedre balanse. Bytt ben og utfall med venstre.

For å fullføre en planke, komme inn i en push-up posisjon, hendene rett under skuldrene og bena rett ut bak deg, støttes på tærne. Bo i denne posisjonen, stramme magen og korsryggen for mer utholdenhet. Hold denne posisjonen så lenge du kan.

For å fullføre crunches, begynner å ligge på ryggen, med føttene om en fot fra din bak. Plasser hendene på motsatt skulder eller bak hodet. Krøll ryggraden opp, en ryggvirvler om gangen, og hold når hodet er parallell med knærne. Gjenta så mange ganger du kan.