Digidexo.com

10 Day Diet av frukt

10 Day Diet av frukt


Den 10-dagers frukt diett er en avgiftende rens med røtter tilbake til bibelsk tid. Basert på det gamle testamentet Book of Daniel er kostholdet avledet fra de rapporterte ernæringsmessige vaner av Daniel. Forvist til en løvehule, går Daniel ut uskadd når Gud lukker munnen på de sultne løver. Men Philip Bridgeman, forfatter av "Daniels Diet," husker Daniel ikke for denne heroiske kamp med løver, men for hans evne til å opprettholde en streng og sunt kosthold i ansiktet av fristelsen av de største mat og vin.

Historie

Ifølge Bibelen, Daniel var en slave av kong Nebukadnesar av Babylon etter å ha erobret Jerusalem i 605 f.Kr.. Babylonerne trodde på å integrere velger slaver i deres kultur, lære dem språket sitt slik at de kan bli satt til å arbeide gjør geistlige plikter. Daniel var en av de som er valgt til å leve på kongens begrunnelse og bli undervist. For å lokke disse slavene, fikk de lov til å spise og drikke noe fra kongens eget kjøkken, uansett hvor mye de likte. Daniel nektet å gå gale og spise alt i sikte som de andre slavene. Han valgte å være fysisk og åndelig sunt, spiser bare frukt og grønnsaker og drikker bare vann.

10-Day Challenge

Kongen var misfornøyd med Daniel nektet å spise som de andre gjorde, og Daniel laget et tilbud. Etter 10 dager, ville han bli målt mot de andre slaver, og deres utseende ville bli sammenlignet og dømt. Hvis Daniel ikke ser sunnere enn disse andre menn, så han ville bli brukt som slavearbeid, eller enda verre, drept. Ifølge Daniels bok, "På slutten av 10 dager Daniel så sunnere og bedre ernært enn ungdommene som hadde spist maten levert av kongen."

Frukt

Bridgeman gjør saken for frukt, sier det er en av de mest næringsrike matvaregruppene ennå er spist minst. Spise fast, sunne, naturlige matvarer ikke bare forbedrer din åndelige heia men lindrer fordøyelsessystemet av byrden av unaturlige matvarer. Og ifølge ernæringsfysiolog Jay Robb, er frukt naturens perfekte rensing mat. En diett av frukt kan kvitte kroppen for giftstoffer i hverdagen, slik at kroppen din føler seg fysisk passform og sinnet rolig. Gjennom de 10 dagene, bør frisk frukt bli fortært hver to til tre timer, minst fem ganger om dagen.

Foods

Mens frukt er den viktigste ingrediensen, kan andre sunne grønnsaker eller nøtter erstatte et par måltider. Kathleen Roberts av Lovetoknow.com lister disse matvarene som:

Artisjokker, asparges, rødbeter, brokkoli, rosenkål, kål, gulrøtter, blomkål, selleri, mais, agurk, aubergine, hvitløk, grønnkål, salat, sopp, løk, poteter, paprika, reddik, kålrot, vårløk, spinat, squash, søt poteter, tomater, neper og zucchini.

I tillegg er nøtter og frø, brun ris, hele korn havre og bygg tillatt.

Advarsler

Det 10-dagers frukt diett er en rensing program, og bør ikke fortsette forbi 10 dager. Konsultere legen din før du drastisk endre spisevaner. Ta noen dager før du starter programmet å gradvis lette kroppen din inn i diett endring; en plutselig endring i kostholdet kan føre til oppkast, irritabilitet og tretthet.