Digidexo.com

Progesteron Cream Treatment

Progesteron er et hormon som produseres primært i den kvinnelige kropp. Som en kvinnes kropp forbereder seg på overgangsalder, eller hun har en hormonell ubalanse før menopause, den produseres naturlig hormon, progesteron, er redusert forårsaker symptomer som inkluderer nattesvette, hodepine, irritabilitet og søvnløshet. Progesteron krem ​​behandling kan brukes for å lindre disse symptomer på smerte.

Funksjon av progesteron

Progesteron forbereder en kvinnes kropp for graviditet. Hvis svangerskap ikke finner sted hormon nivået reduseres og menstruasjonssyklusen begynner. Nivåene av progesteron endring før og under overgangsalderen, noe som fører til månedlige perioder å være inkonsekvent. Kroppen har ikke produsert progesteron når menstruasjonen ikke har skjedd. Dette kan også utløse symptomer på angst, oppblåsthet og ømhet i brystene. Hvis en kvinne har ennå ikke nærmet overgangsfasen, men viser et lignende mønster, kan hun ha et hormon ubalanse av progesteron og østrogen. Etter overgangsalderen, eggstokkene ikke lenger produserer progesteron. Kroppen fortsetter å produsere østrogen på lavere nivåer.

Behov for behandling

Som progesteronnivået synker, kan kroppen reagere med flere symptomer på søvnforstyrrelser og endringer i sexlyst og skjoldbrusk-funksjon, som kan være forstyrrende for dagliglivet. Når den brukes regelmessig, kan progesteron krem ​​bidra til å lindre disse symptomene ved å erstatte hormonet.
Når den påføres på huden, blir progesteron krem ​​absorbert i blodet. Progesteron krem ​​er en naturlig formel, som betyr at det er bio-identisk behandlet formel av progesteron kvinnens eggstokker produserer. Progesteron må ikke forveksles med progestin, som er et syntetisk produsert hormon absorbert i leveren som kan kopiere effektene av progesteron, men virker på en annen måte inne i kroppen. Kliniske studier antyder sammenligning profilen til progesteron er mye tryggere enn progestin.

Å få den rette formelen

Progesteron krem ​​er tilgjengelig gjennom en resept og over disk. Hvis du kjøper det over disk, må du passe på etiketten sier USP. Dette gjør at du vet at formelen har vært i kliniske studier og oppfyller spesifikasjonene i USA farmakopé. Du kan også få en resept for progesteron krem ​​mens under omsorg av legen din.
Før du begynner progesteron krem ​​behandling, ta kontakt med legen din om resept eller over disk behandling som kan fungere best for deg, samt eventuelle andre medisinske relaterte problemer under behandlingen.