Digidexo.com

Calorie Sykling for Weight Loss

Calorie sykling, også kjent som "kalori sikk-zagging" eller "kalori skiftende," er en slanking strategi for å forebygge metabolsk nedgangen skyldes en kalori underskudd, som er å ta inn færre kalorier enn nødvendig for å fungere. Mens slutt fett tap bestemmes ved å være i et kaloriunderskudd, noen fitness fagfolk vurdere kalori sykling å være gunstig for sine kunder.

Metabolisme og kosten

Ifølge Tom Venuto, personlig trener og forfatter av "The Body Fat Solution", når tidlige mennesker møtte en hungersnød, ville kroppen bremse metabolisme til en gjennomgang for å bevare energi og holde seg i live. Kroppen har ikke forandret seg. Når folk legger seg på et kaloriunderskudd, vil kroppen tror det er i en hungersnød og langsom metabolisme, som fører til treg vekttap og til og med tap av muskelmasse istedenfor fett. Hvor mye av et underskudd en person kan være i før dette skjer varierer. På samme tid, er den eneste måte å gå ned i vekt til å være i et kalori underskudd. For å balansere dette, kommer begrepet kalori sykling inn i bildet.

Calorie Sykling

Ifølge AnswerFitness.com, er det ingen klare regler for kalori sykling, bare et prinsipp: dieter vil ikke spise samme mengde kalorier hver dag. Dette kan være vekslende kaloriinntak hver dag, eller spise lavere kalorier for en viss tid og deretter, vanligvis for en kortere tidsperiode, "refeeding" på en høyere mengde kalorier. I teorien, dette "triks" metabolismen ved å implementere normale kalorier før kroppen innser det er i et underskudd og bremser ned.

Ifølge Leigh Peele, personlig trener og forfatter av "The Fat Loss Feilsøking," kalori sykling regulerer også hormoner. Hun mener at en vedvarende kaloriunderskudd forstyrrer hormonelle nivåer og at "refeeds" er nødvendig for å holde dem i sjakk.

Calorie sykling gir også den psykologiske fordelen av slik at dieter å fortsatt delta i sosiale arrangementer og unn deg en og annen godbit uten å klassifisere det som en "jukse".

Venuto går også kalori sykling i tandem med karbohydrat sykling, som er den samme prosessen brukes på karbohydrater. Høy-kalori dager sammenfaller med høy karbohydrat dager.

Hvordan Cycle

Calorie sykling er ikke satt i stein, men noen treningseksperter har ideer til den beste måten å sykle.

Venuto antyder tre dager med lavere kalorier etterfulgt av en dag av høyere kalorier. Mengden av kalorier vil variere avhengig av individuelle behov. I Venuto program, bør en kvinne som er forbruker 1400 kalorier på lave dager spiser 1800 kalorier om hennes høye dagen, mens en mann normalt forbruker 2400 kalorier bør spise 2700 kalorier.

Samtidig er det ingen fastsatt lov for hvordan du kalori syklus. Peele råder at den høye bør omvendt samsvarer med den lave. Hvis man er på et lavt underskudd, bør man også ha en høy høy kalori dag, for å regulere hormoner.

Du kan bo på et kalori-sykling plan på ubestemt tid. Mange fitness eksperter som Leigh Peele, men sier det er usunt å forbli i en langvarig underskudd, selv med refeeds. Ifølge henne, bør du bare bo i et underskudd lenge nok til å oppnå ønsket vekttap, bør du raskt tilbake til vedlikeholdsnivå.

Ernæring

Som vekttap bestemmes ved å være i et kaloriunderskudd, ikke hva slags mat du spiser ikke teknisk rolle. Når du tar i noen kalorier, men gjør hver kalori teller for å demme opp for ernæringsmessige mangler og tretthet. Spis så mye ubehandlet, sunn mat som mulig.

Kyllingbryst, brokkoli og en liten søt potet, for eksempel foreta en godt balansert, svært næringsrikt måltid.

Selv ikke en unnskyldning for å dykke inn i en boks av Oreos, og tilbyr en høy-kalori dag litt plass til å nyte. For eksempel bruker de høyere kalorier mot en pastarett er en god måte å lette noe av stresset av slanking og regulere hormoner. En høy dag, ifølge Peele, forhindrer også metabolsk nedgang.