Digidexo.com

Den beste måten å miste en Gut Uten en Gym

Du trenger ikke et treningsstudio eller helsestudio å fjerne tarmen din den naturlige måten. Bare få et par gode kryss-trening sko, sette deg selv på et stramt kosthold og gjør deg klar for "Gut-B-Gone Boot Camp."

Cut The Fat

Unngå melkeprodukter, stekt mat, og noe bearbeidet. Slå dine snacking vaner og utvikle en prøve for grønnsaker, frukt og usaltede nøtter. Hvis konstant spising er en dårlig vane av deg, slå til en solsikkefrø vane. Ideen er å spise mindre måltider, men flere av dem. Ikke Fråts på enkeltelementer, holde valg sunt, og ikke jukse med mindre det er en reell belønning for en killer treningsøkt.

Hvis du kommer til å spise kjøtt, gå med kylling og annet fjærfe. Dette er det magreste kjøttet du kan spise. Bare sørg for at det ikke er stekt og i en bøtte. Supper er alltid en god kylling kilde.

Bryt ned dine måltider i fem eller seks i løpet av en vanlig dag, med begrenset sunn snacking i mellom. Sunn snacks er en papir kopp full av nøtter, et eple eller en banan, selleri med peanøttsmør (en stor metabolisme booster) eller en liten salat.

Fight The Fat

Du kan ikke komme unna med å miste gut uten noen svette og mosjon. Aksje opp på svette gear. Hvis du ønsker å akselerere prosessen, bære et par lag med svette. Start med en lett joggetur. Hvis du ikke har trent på lenge, og starter fra scratch, begynne i det små. Gjør som mange sit-ups som du kan. Se etter andre mageøvelser du kan gjøre på gulvet hjemme. Arbeid deg oppover til en daglig eller hver-annen-dag løp eller rask gange, avhengig av din alder og fysisk evne. Det kommer til å ta litt tid å brenne av fettet, og du har til å komme på det fra forskjellige vinkler. Du må holde opp intensiteten å gjøre en innsats verdt det.

Ideen er å aldri regress og alltid bestrebe seg på å presse deg selv litt lenger som tilstanden bedres. Alltid avslutte rutinen eller kjøre sterk, og tid selv på løp så du kan prøve å slå din mark. Sjekk din vekt før og etter løp, og sørge for at hver gang du er ferdig klærne er gjennomvåt av svette. Du kan miste 5 pounds eller mer på daglig løp, og hvis du klarer å bare få et par pounds tilbake gjennom måltider etter det, du mister 3 pounds om dagen på å kjøre alene. Kjører av seg selv vil ikke slette det år med neglisjering har gjort med den store magen, though. Det handler om ab workout.

At Home Øvelser

Ab øvelser er nøkkelen til å bli kvitt magen din, og det er mange som fungerer godt. Den første er gjort fra en stående stilling. Sett armene bak hodet, og berører hver albuen til motsatt kne. Hev kneet så høyt som mulig hver gang. Dette er en veldig god øvelse for kjærligheten håndtak området. En annen øvelse krever hjelp til å maksimere effekten. Å gå solo, må du spille dine magemuskler som trommer med never. Sprette opp og ned og gå rundt som du gjør det for å bygge opp en svette. Gjøre noen hopping knekt, ta på tærne og bland i slag til dine magemuskler hele tiden. Målrette flabbiest områdene og prøve å bøye magemusklene før innvirkning hver gang. Prøv å rape opp eventuell luft i magen. Dette hjelper metabolismen sparke inn et høyere gir. De beste resultatene for denne øvelsen oppstår når du har en partner over deg treffe din abs for deg når du holder hendene bak hodet ditt som du gjør sit-ups. Til slutt, ligge på ryggen, legger hendene under bak, håndflatene ned, en på toppen av den andre. Nå sparke bena opp og ned, om og om igjen. Åpne og lukke dem, kryss dem over hverandre og sette føttene sammen og flytte bena rundt i en sirkel. Gjør denne rutinen til din ab området føles som det er på brann. Som du blir lei av én metode, bytte til en annen, men stopper ikke før du ikke lenger kan holde bena i luften.

Tro det eller ei, selv om du ikke kan se dem nå, har du et intrikat system av muskler bak tarmen din. Du må virkelig sette i gang og jobbe for å komme til dem, og du må presse dem til overflaten ved å spise sunt og rikelig mosjon.

Prøv noen protein pulver og vibrering for en assist, men ikke behandle det som en mirakelkur. En annen supplement som kan hjelpe er krom picolinate, som brenner fett og bygger muskler. Bare husk ingenting vil gjøre alt arbeidet for deg. Noen produkter kan hjelpe deg med, men du har fortsatt å gjøre den daglige treningen rutine og hold deg til den. Hvis du gjør det, vil tarmen være borte i et par måneder til et år, avhengig av hvor hardt du jobber og hvor stort det var å starte.