Digidexo.com

Gode ​​øvelser for å bli kvitt rygg fett

Tilbake fett, eller kjærlighet håndtak, er at løs muskel-lignende innskudd som stikker kontinuerlig rundt midjen din. Du vanligvis får det hvis du har en appetitt for karbohydratrike matvarer og drikke.

Fra et helsemessig synspunkt, rygg fett kan ikke være like skadelig som fettet i magen eller sider. Hvis du bryr deg at du kan erverve diabetes eller hjertesykdom på grunn av disse front og side buler, utstikket på baksiden gir den samme risikoen.

Øvre og nedre rygg øvelser

Hvis du er i gym, er det flere stykker av utstyr som kan hjelpe de nedre og øvre rygg. En maskin som gjør at du trekker noe øvelser øvre rygg muskler, som en benk der du har en spak til å trekke mot din abs eller brystet. For de nedre musklene, velg en som lar deg løfte overkroppen uten å bevege underkroppen. Dette er vanligvis en maskin som gjør det mulig å sikre føttene mens du ligger nede, slik at du kan holde underkroppen fast som du løfter overkroppen på sittestilling. Hold det på denne posisjonen og føle varmen og spenningen på ryggen din midje. Gjør dette for tre sett og 10 reps. Hvis du føler noen smerte, hvile; så gjør det sakte til ryggen din tilpasser seg bevegelsene.

Flere Øvelser

Stå ved siden av et bord. Hviler en hånd på kanten av bordet for støtte, bøye seg fremover fra hoftene, holde magen inne, inntil ryggen og hodet er nesten parallell med gulvet. Sørg for at du holder en vekt med den ledige hånden. Trekk din skulderblad, bøy albuen, og vekten opp fra albuen inntil vekten berører kroppen din. Senk vekten ned igjen. Strekk opp. Bytte side. Gjør dette for ti representanter.

Ligg flatt på magen med bena rett og armene utvidet over hodet. Sakte, samtidig heve høyre arm og venstre ben på en telling av fem eller inntil det blir vanskelig å holde bekkenet og bryst flatt på gulvet. Gjenta med motsatt arm og ben kombinasjon. Hold kroppen uanfektet mens du gjør dette. Hvile hvis du føler smerte og gjenoppta bare når du er klar.

Sitt rett på kanten av et solid stol. Med lette vekter i hver hånd bak hver etappe, magert fremover fra hoftene med ryggen rett. Løft armene til sidene, gradvis bøye albuene som de kommer opp. Trekke på skulderbladene sammen. Pause på denne posisjonen til du teller til fem deretter sakte senke armene. Gjenta ti ganger.

Regularitet

Du kan oppleve at til tross for din diett, fortsetter rygg fett å vise seg usentimentalt. Fortvil ikke, og stopper ikke. Det er ikke noe sted øvelse som kan fjerne fett på ett bestemt sted i kroppen. Hvis du gjør disse øvelsene regelmessig, front buler også dele i fordel. Fordelen, selvfølgelig, er både estetikk og helse.