Digidexo.com

Mole Remover Cream

Mole Remover Cream


Mole fjerning kremer er vanligvis selges over disk, og inneholder aktive ingredienser som kan løse opp føflekker i bare noen få uker. Imidlertid har sikkerheten og effektiviteten av disse kremene er svært omstridt i det medisinske fellesskapet.

Identifikasjon

De fleste mole fjerning kremer er plantebasert, de fleste fikk laget fra ukjente, mindre potente plantesorter. Men noen, som for eksempel Dermatend, er laget med saft av en bloodroot anlegg og er ganske potent.

Betraktninger

Det er viktig å sikre at føflekken er godartet før påføring mole fjerning krem ​​for å behandle det. Hvis det har ujevne kanter eller endringer i farge, eller er du rett og slett usikker på om det er kreft eller ikke, se en lege før du benytter deg over-the-counter fjerning metoder.

Process

Kremen skal påføres direkte på føflekken for den beste muligheten for fjerning suksess. Selv bruke det litt av eller rundt føflekken betyr føflekken kan løses, men kan vokse tilbake enda større.

Advarsel

Mole remover kremer kan irritere huden rundt føflekken, så ta stor forsiktighet for å bare gjelde så mye krem ​​som trengs og bare direkte på føflekken, ikke rundt den.

Fordeler

Fordelene med å bruke en muldvarp remover krem ​​er at det er ingen kirurgisk behandling er nødvendig, liten sjanse for arrdannelse og en gjennomsnittlig suksessrate på 95 prosent for de fleste føflekker.