Digidexo.com

Symptomer på en diabetiker Seizure

En diabetiker anfall kan være forårsaket av høyt blodsukker eller lavt blodsukker. Blandede signaler fra hjerneceller forårsake anfall som ligner på de som er forårsaket av en hodeskade eller høy feber. Disse anfallene kan føre til koma, kramper eller død hvis ubehandlet, men det finnes måter å fortelle hvis noen opplever en diabetiker beslag i tide til å søke medisinsk hjelp.

Vanlige symptomer

Vanlige symptomer på diabetes anfall ligner symptomer på epileptiske eller andre typer anfall. Muskler kan nappe eller rykk og stramme opp. Hvis noen har et anfall holder en sigarett eller en drink, kan du ikke være i stand til å fjerne det fra deres hånd når deres musklene blir stive. Kroppsdeler kan bli nummen, og personen som har anfallet kan klage over svimmelhet, svetting, tretthet og hodepine.

Night Time Diabetic Beslag

Det er mange grunner blodsukker faller for lavt eller stiger for høyt, og noen av dem kan føre til diabetiske anfall. Anfall oppstår ofte om natten når blodsukkeret er lavt. Mesteparten av tiden, våkner personen opp og vekker noen andre opp før det utvikler seg for langt. De kan kaste av tepper og be om en kald vaskeklut eller føler kvalm. Noen ganger noen har nattetid anfall ikke våkner opp og det eneste tegn på at de hadde en er hodepine i morgen, fuktig ark fra nattesvette og høyt blodsukker.

Misforståelse

Huden kan bli veldig blek og klam. En person som har en diabetiker beslag kan ha brystsmerter, panikkanfall og brede humørsvingninger. De kan virke helt våken, men være helt uvitende eller desorientert. De kunne lukte lukt eller se lysene som ikke er der. Atferd kan være uvanlig og hukommelsestap er ikke uvanlig. Det kan være tap av følelse i tillegg til nummenhet og kribling, og en mangel på koordinering. Noen mennesker som har diabetes anfall virke beruset, med sløret tale og tap av motorisk koordinasjon.

Time Frame

Noen diabetikere anfall bare vare en liten stund, mens andre fortsetter til lege eller ambulanse. Symptomer kan være så svak som stirrer ut i verdensrommet eller blinker, eller så sterke som voldsomme kramper. Ifølge diabetiker assistanse program holmer av Hope, noen som har en grand mal anfall kunne ringe ut, besvime, falle ned og skade seg selv.

Forebygging / løsning

Når noen viser noen av symptomene på diabetisk anfall, bør lege tilkalles straks. Test hennes blod med en glukose meter. Hvis blodsukkeret er lav, kan honning eller sirup bli plassert inne i tannkjøttet. Mange diabetikere bruke en glukose injeksjon for å øke blodsukkeret. Hvis blodsukkeret for høyt, kan ekstra insulin gis for å senke den.

Advarsel

Forsøk på å mate noen som har en diabetiker beslag bør unngås da han kunne kvele. Ikke prøv å administrere insulin hvis du ikke vet hva du gjør. Folk har et anfall kan falle, bang kroppen sin mot gjenstander eller bite seg i tungen.