Digidexo.com

Triglyserid Redusere Foods

Når folk har deres blod sjekket for kolesterolnivået, lab sjekker triglyseridnivåer også. En type av fett i blodet, kan triglyserider i høye nivåer øke en persons risiko for hjertesykdom på samme måte low-density lipoprotein, eller LDL, gjør kolesterol. Mindre enn 150 milligram per desiliter (mg / dL) regnes som en normalt nivå.

Low-Calorie Mat

Spis lavere kalorifattig mat enn vanlig. Overflødige kalorier omdannes til triglyserider og lagres som fett.

Enumettet fett

I stedet for å spise mettet fett som smør og matvarer som inneholder transfett, også kalt delvis hydrogenert olje, er det bedre å spise enumettet fett. Disse finnes i oliven, peanøtter og raps olje.

Seafood

Spise fisk høy i omega-3 fettsyrer kan redusere triglyserider. Disse inkluderer makrell, laks, kveite, sild og tunfisk. Muslinger, østers og krabbe også lavere triglyserider. En daglig fiskeolje kapsel er en god idé for folk som ikke bryr seg for sjømat.

Soy

Soya også senker triglyserider, som nevnt av en studie publisert i august 2008 utgaven av "The American Journal of Clinical Nutrition."

Hvitløk

En daglig fedd hvitløk betydelig redusert triglyseridnivåer i to studier sitert i ernæringseksperten Jean Carper i 1994 boken "Mat -. Din Miracle Medicine"

Matvarer for å unngå

Unngå visse matvarer kan redusere triglyserider også. Disse inkluderer mat med høyt kolesterol, for eksempel rødt kjøtt, eggeplommer og hele melkeprodukter. Å spise sukkerholdige matvarer og de som er laget av hvitt mel også øke triglyserider. Alkohol er en annen gjerningsmann.