Digidexo.com

Hva er farene ved hermetisk mat?

En artikkel av Lloyd Walter av "Toronto Times" rapporterer at selv om mer enn 15 prosent av amerikanerne spiser mat fra bokser, er det mange ikke er klar over farene ved en plast-avledet liner i bokser kalt Bis-fenyl A. Walter rapporterer at Bis fenyl A er funnet i vannflasker, men det er også til stede i hermetiserte matvarer, så vel. Forskere er bekymret Bis-fenyl A fordi selv lave doser har vært knyttet til brystkreft, reproduksjonsforstyrrelser og oppmerksomhet underskudd lidelser. Alarmerende, er Bis fenyl A selv satt i barnemat.

Betraktninger

I tillegg til de farene som utgjøres av bokser, patogener i hermetisert mat er av interesse, så vel. Clostridium botulinum er en særlig farlig bakterie; tegn på bokser med botulisme er avrundet, utvidet støt på kan, skadet bokser eller bokser som utstråler trykk væske når du åpner dem eller mat som har en ubehagelig lukt. Vanligvis er maten steriliseres når hermetisert, men av og til, vil en anaerob botulin bakterier vokse. Disse type bakterier ikke trenger oksygen for å vokse, og de er spesielt dødelig. Ikke spise noen matvarer fra mistenkelig ser bokser. Self-canners bør følge regjeringens rubrikkene for hermetisering når selv bevare sine egne matvarer.

Potensiell

Kosttilskudd kan også være av interesse for de som spiser mye av hermetisk mat. Maismel, maissirup, ekstra salt, fett og sukker kan være skyldige i dine hermetisert mat som du kanskje ikke ventet. For mye salt og fett er forbundet med kardiovaskulær sykdom, mens bruken av for mye maissirup kan være forbundet med diabetes, så vel. Hvis du er i tvil, ta kontakt ingrediensene i boks før du kjøper den. Spør legen din om en liste over retningslinjer om hvilke næringsstoffer for å inkludere eller fjerne fra kostholdet ditt. Vurder om du kan være i stand til å forberede en sunnere og friskere versjon av den samme maten på egen hånd. For eksempel, hvis du planlegger fremover, kan du spare penger ved å forberede bønner heller enn å kjøpe dem.

Advarsel

Miljøgifter kan være en fare som lurer i hermetisk mat. For eksempel er kvikksølv en trussel i enkelte matvarer som for eksempel hermetisert tunfisk. Ifølge Natural Resources Defense Council, bør en sunn 140-kilos voksen ikke spise en boks med blings lys tunfisk mer enn en gang hver tredje dag, eller hvit albacore tunfisk, ikke mer enn en gang hver 10. dag. The United States Geological Survey er ansvarlig for studien som viste kvikksølv i våre hav mat kilder kommer fra regn, som absorberes av atmosfæren og kommer opprinnelig fra landbaserte industrikilder.

Betydning

Uriktig slaktepraksis kan også utgjøre farer i hermetisk kjøtt. Bladet "Rense" rapporter som tilbakekalte kjøtt forurenset med E. coli kan resirkuleres inn i hermetisk kjøtt, og kan derfor passere inspeksjon ved å ha blitt kokt ved høye temperaturer. I midten av februar 2008 var den største kjøtt tilbakekalling noensinne skjedde i USA, hvor 143 millioner pounds av storfe kjøtt ble tilbakekalt fordi muligens kugalskap smittet dyr ble behandlet gjennom Hallmark / Westland Meat Company. En gjennomgang artikkel om farene ved kjøttprodukter rapporterer data fra en Ohio University studie som fant bare omtrent halvparten av alle tilbakekalte kjøtt gjenvinnes. I tillegg til E. coli og farene ved kugalskap, er listeria annen patogen rapportert som befinner seg i tilbakekalt kjøtt.

Teorier / Spekulasjoner

Hvis utførte skrotter inneholder noen patogener, kan de utgjøre en risiko for våre kjæledyr. Rendering planter resirkulere døde dyr og slakteavfall rester i det som kan sees i supermarkedet som dyr biprodukter og pet food. En artikkel i "Sacramento Nutrition Examiner" spekulerer at utførte dyr også utgjøre en risiko for forurensning av maten forsyning med kugalskap.