Digidexo.com

Vekttap Exercise Program for menn

Working ut er en integrert del av enhver seriøs vekttap og kroppen forbedringsplan. Enkel sunn mat og en aktiv livsstil kan hjelpe deg å miste vekt mens følelsen energized og ser flott ut. Ikke stol på diett alene for å gå ned i vekt. Du trenger en godt strukturert treningsprogram for å hjelpe morph din gamle kroppen inn tonet muskel og en sunn kroppsbygning.

Vekter

Vektløfting for vekttap bør gjøres i forbindelse med cardio trening omtrent tre ganger i uken, med økter annenhver dag. I løpet av disse treningsøktene, bruker øvelser rettet mot ulike områder av kroppen. Du bør gå for flere sett med åtte til 12 representanter hver. Du bør bruke nok vekt på at musklene blir helt utmattet på slutten av treningen. Når du er i stand til å gjøre over 12 reps uten å bli trøtt, øke vekten med 5 til 10 prosent.

Noen anbefalte trening øvelser inkluderer knebøy, benkpress, ab crunches og push-ups. Rettet mot de store muskler og grupper av kroppen, for eksempel biceps, quadriceps, obliques og brystmusklene, vil bidra til å brenne fett raskere og lettere, så målrette disse store muskler først og fremst.

Cardio

For å gå ned i vekt som et mål, i stedet for bare å få muskelmasse, må du trene hele kroppen. Cardio trening vil få hjertet til å pumpe raskere og arbeide som en katalysator for å kaste pounds jevnt. Cardio trening kan gjøres i gymsalen med maskiner som tredemølle eller elliptisk, eller i nærheten av der du bor ved å gå for en joggetur eller en sykkeltur. Det er viktig å holde et godt tempo og gjøre mer enn bare noen få minutter på tredemølle. For virkelig å få en cardio trening for vekttap, bør øktene utgjøre minimum en time med cardio og vektløfting. Plukk en treningsform som du er komfortabel med å gjøre for 30-pluss minutter. Hvis du kan vare bare 10 minutter på en tredemølle, men 30 på en sykkel, vil du forbrenne mer kalorier og fett ved å velge sykkelen.

Diet

Kosthold er en viktig del av et treningsprogram for vekttap. Protein er integrert for å støtte dine treningsøkter og bygge muskel. Kutte ned på kalorier, spesielt fett kalorier, kan bidra til å kaste pounds raskt. Faktisk, Karen Collins, et registrert ernæringsekspert, rapporterer at diett har blitt funnet å være mer effektiv som et vekt-tap løsning enn øvelse. Med de to sammen, vil de pounds gli rett av kroppen din.