Digidexo.com

Hvordan Sjekk din vekt med hypotyreose

Hvordan Sjekk din vekt med hypotyreose


Alle som lever med hypotyreose vet at det kan være svært vanskelig å gå ned i vekt mens du holder tilstanden din under kontroll. I motsetning til hypertyreose, der metabolismen er så sped opp en person har en hard tid å få vekt, en under aktiv skjoldbrusk kan bremse stoffskiftet, noe som gjør det vanskelig å kaste uønsket pounds.People med hypotyreose trenger ikke å fortvile imidlertid, og kan finne måter å slå sin endokrine systemet til underkastelse. Nedenfor er flere måter å oppnå betydelig og varig vekttap når du arbeider med hypotyreose.

Hvordan Sjekk din vekt med hypotyreose

Hvordan Sjekk din vekt med hypotyreose

øke fiber inntaket-verre ting om hypotyreose er at det bremser fordøyelsessystemet ned. Mange hypothyroid pasienter lider av kronisk forstoppelse som resultat. Når avføring bygger opp, så gjør kroppens reaksjon på det. Vann vekt og alvorlig ødem kan forekomme. Økende fiber hjelper tarmene å evakuere og vann vekt minsker. Bare sørg for å også øke vanninntaket, som fiber er en bulking agent og kan føre til enda større forstoppelse hvis du ikke drikker en passende mengde væske Dessuten er spyler vann også lymfesystemet, som kan utrydde oppbevaring problemer.

Boost Your Metabolism-mens trening kan hjelpe med dette målet, hva du spiser og hvordan du spiser det vil være mer produktive i re-lading stoffskiftet. En ting du kan begynne med er å legge frokost til din daglige rutine. Selv om dette kan virke som en liten, ubetydelig ting, sannheten er, folk som spiser frokost er mer sannsynlig å miste vekt raskere enn de som ikke gjør det. Dette er på grunn av det faktum at legemet er blitt nektet brennstoff for varigheten av tiden har vært i dvale. Når du spiser et måltid i morgen du effektivt avslutte natta fort, derav begrepet "break-fast". Sørg for at du lager middag den minste måltid og ikke sulte deg selv i et forsøk på å tape. Når kroppen din mener det ikke vil motta næring, vil den prøve å bevare fett. Spis små måltider gjennom dagen for å holde stoffskiftet stabilisert å unngå "sult vektøkning" .Selvfølgelig, sier det seg selv at maten må være sunn, fri for stivelse og sukker, og bruk av frukt og grønnsaker.

Legg vekt trening for å trene-Personer som vekt tog gå ned i vekt raskere enn de som ikke gjør det. Du bør velge vekter som er tunge, men ikke så mye at du ikke kan gjøre minst 5-10 repetisjoner før musklene gi opp. Den nedre-body workout rutine bør inkludere knebøy, beinpress, og lunges. For brystet og armene, kan krøller og vendinger hjelpe deg å bygge overkroppen styrke og brenne kalorier. Du kan endre arbeidet ut i henhold til hva du maur å oppnå, men spør legen din før du tar fatt på en ny fysisk activities.Adding disse rutinene med cardio er en sikker måte å miste vekt effektivt og permanent.

Hint

  • Prøv å ikke hoppe over doser av Synthroid medisiner, som helse kan påvirkes sterkt. Hvis du glemmer en dose, må du ta den så snart som mulig. Også aldri doble opp på glemte doser-mengden medisin er svært nøyaktig. Du ønsker ikke å gjøre noe som vil kompromittere gevinster medisinen har gitt til deg. Hold deg unna kosttilskudd som godt de fleste produsenter vil gi informasjon på etiketten advarer folk med skjoldbrusk problemer ikke å ta medisinene sine, men selv de mest uskyldige eller naturlig urte pillen kan potensielt skape kaos på din allerede skjøre skjoldbruskkjertelen. Det er bedre å ta proaktive skritt som ikke involverer piller for å påvirke sant, permanent vektendring.