Digidexo.com

Hvordan å hoppe starte en Vekttap på stedet hvilVekttap platåer tendens til å oppstå noen uker inn i kosthold og treningsprogrammer. Når du når et platå, spise og trene på samme måte ikke lenger gir samme vekttap resultater. Men noen enkle tilpasninger til kosthold, mosjon rutine og motivasjon er ofte alt som skal til for å hoppe starte vekttap igjen.

Hvordan å hoppe starte en Vekttap på stedet hvil

revurdere din daglige vaner. The Mayo Clinic antyder denne teknikken til å sørge for at du ikke har utilsiktet avslappet kosthold og treningsprogram. Pass på at du arbeider ut regelmessig, er treningen rutine fortsatt krevende, og at du ikke har lov til din porsjonsstørrelser for å få større. The Mayo Clinic anbefaler også revurderer den opprinnelige vekttap mål å finne ut om det fortsatt er realistisk for deg.

Senk kalorier. Kroppen krever færre kalorier som du taper vekt. Snakk med din lege eller ernæringsfysiolog, eller bruke et nettbasert verktøy for å hjelpe deg å finne ut hvor mange kalorier du trenger daglig for å fortsette å gå ned i vekt. Ifølge WebMD, kan redusere kaloriinntaket med 100 til 200 kalorier daglig være nok til å overvinne vekttap platå. Ikke la ditt daglige kaloriinntak for å falle under 1200 kalorier. Forbruker mindre enn 1200 kalorier om dagen er ikke nok til å avverge sult og kan føre til overspising, ifølge Mayo Clinic.

Endre treningen rutine. Etter å gjøre de samme aktivitetene for et par uker musklene blir vant til dem, og ikke trenger å jobbe så hardt for å fullføre din rutine, bemerker WebMD. For å unngå dette, endre rutine ved å inkludere nye øvelser eller aktiviteter, eller ved å øke intensiteten eller varigheten av treningsøktene. The Mayo Clinic råder deg til å se etter måter å legge mer aktivitet til dine dager - som å spille med barna, gjør sprek hus eller hagearbeid eller gå til noen av de stedene du normalt ville kjøre.