Digidexo.com

Hvilken trening forbrenner mer kalorier: rask gange eller handle mat?

Hvilken trening forbrenner mer kalorier: rask gange eller handle mat?


Hvis du leter etter en måte å brenne kalorier for å miste fett, men ikke har tilgang til et treningsstudio, bør du vurdere enkle, hverdagslige metoder for å trene. Du trenger ikke en tredemølle eller ergometersykkel for å forbrenne kalorier; du kan brenne kalorier gjennom aktiviteter du sannsynligvis gjør på regelmessig basis, inkludert turgåing og shopping for dagligvarer.

Brenner kalorier

Nøkkelen til å miste fett brenner mer kalorier enn du forbruker gjennom en kombinasjon av trening og et sunt kosthold. En kilo fett er omtrent lik 3500 kalorier; derfor må du brenne 3500 kalorier mer enn du forbruker for å miste en kilo. Burning dette mange kalorier i løpet av kort tid er nesten umulig, så MayoClinic.com anbefaler prøver å brenne 500 ekstra kalorier hver dag i uken for å miste en kilo per uke.

Rask gange

Til tross for sin enkelhet, gå i høyt tempo er en effektiv måte å brenne kalorier for å opprettholde en sunn kropp. Definisjonen av rask gange varierer blant folk i forhold til faktorer som alder og mobilitet, men Wisconsin Department of Health Services vurderer fire miles per time for å være en svært rask tempo. En 185-kilos person som går i 30 minutter i et tempo av 4 mph vil forbrenne rundt 200 kalorier, ifølge Harvard Medical School.

Dagligvare Shopping

Du kan være for opptatt å rådføre deg med handleliste og skanning aisles for varer på salg for å vurdere innkjøp av mat som en form for trening, men ikke være for rask til å trekke denne enkle aktiviteten. Du vil ikke brenne like mange kalorier innkjøp av mat som du ville vandre i høyt tempo, men en 185-kilos person vil fortsatt brenne 155 kalorier på 30 minutter med shopping mens du dytter en vogn.

Trening

Enten du går i høyt tempo eller skyve en ladd handlevogn rundt Rimi, får regelmessig mosjon er viktig. The US Department of Health and Human Services anbefaler at voksne får et minimum av 150 minutter med moderat aerob trening per uke for å holde seg frisk. De anbefalte 150 minutter bryter ned til mindre enn 25 minutters trening per dag, forutsatt at du trene sju dager i uken.