Digidexo.com

Hvordan virker Valtrex Sammenlign med lysin?

Funksjon

Den vanligste funksjonene på Valtrex (Valacyclovir hydroklorid) er å undertrykke fremtidige utbrudd av genital herpes (herpes simplex virus type 2). Ifølge Valtrex hjemmeside, i en studie av 403 voksne som led av seks eller flere utbrudd av genital herpes per år, over halvparten av individene var fri fra utbrudd etter å ha tatt Valtrex i seks måneder. Lysin er en aminosyre som er ansett som en alternativ form for behandling av genital herpes. Noen studier har indikert at lysin sped helbredelse av genital herpes, og bidratt til å redusere fremtidige utbrudd. Men andre studier forblir ufullstendig, og det er lite informasjon med hensyn til en standard effektiv dose.

Tilgjengelighet

Valtrex er en reseptbelagte medisiner. Hvis du mistenker at du kan ha herpes simplex virus type 2, kan legen gi en konkluderende diagnose av en eller en kombinasjon av følgende metoder: visuell inspeksjon, viral kultur og blodprøve. Ved diagnose, kan legen skrive ut resept for Valtrex. Kostnaden er dyrt - seks til ti dollar per pille. Lysin er ikke en reseptbelagte medisiner og kan bli funnet på ditt lokale apotek eller ernæring butikken. Kostnaden i gjennomsnitt er mellom tre og ti dollar for rundt 100 tabletter eller kapsler, noe som gjør det mye billigere enn Valtrex.

Bivirkninger

De vanligste bivirkninger av Valtrex inkluderer kvalme, sår hals, hodepine og magesmerter. Aggresjon er en annen mulig bivirkning. Kliniske tester har ikke vist effekt eller sikkerhet av Valtrex når det brukes lengre enn ett år. Lysin har ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration (FDA), som betyr at dets bivirkninger er noe ukjent. Dette tillegget har vært kjent for å samhandle med andre legemidler og kosttilskudd, så sørg for å ta kontakt med legen din før du tar lysin.