Digidexo.com

Hvordan spise sunt på Perkins

Hvordan spise sunt på Perkins


Med sin fantastiske smaker hjemmelagde kjeks og muffins og andre homestyle matvarer, synes det vanskelig å spise sunt på restauranter som Perkins. Men det er ikke umulig hvis du vet hva du skal se etter og hva du skal bestille. Her er noen tips om hvordan du kan spise sunt på Perkins.

Hvordan spise sunt på Perkins

•  Pass på hva du drikker. Sats på vann, kaffe, grønnsaker eller frukt juice. Varm sjokolade er deilig søt, men lastet med sukker. Soda, selv om en tørstedrikk, er også lastet med sukker og tomme kalorier. Hvis du ser på din vekt, gjøre hver kalori teller.

Lag din egen frokost. Gå for egg substitutter og lage din vant omelett med ingredienser som tomater, løk, selleri og grønn paprika. Legg en side av frisk frukt til det også. Du vil ikke bare være full, men du vil føle deg godt om hva du spiste.

•  Tenk broiled. Stedet for å bestille stekt mat som er lastet med ekstra fett og uønskede kalorier, velge broiled måltider som stekt kylling.

Bestill en salat. Perkins lunsj og middag menyer tilbyr et utvalg av ferske sunne salater for de helsebevisste. I stedet for en burger, bestille en salat.

Velg en sunn side rekkefølge. På menyen, har Perkins en rekke sider. Snarere enn å gå for pommes frites, velger dampet brokkoli eller cole slaw.

Del din dessert. Hvis du har klart å spise et sunt måltid mens på Perkins, du har fortjent den gleden av å smake en av sine deilige desserter. Men ikke angre hardt arbeid. Del din dessert med så mange mennesker på bordet som du kan. Alt du egentlig trenger er en gaffel full eller to for å nyte smaken. Gi resten bort.

Hint

  • Det er enklere å spise sunt på Perkins hvis du er servering med helsebevisste venner eller familie. Det er veldig fristende når du ser din venn spise stekt mat lastet med kremer og ekstra kalorier mens du spiser en salat. Velg ditt dining partnere nøye.