Digidexo.com

Hvordan å miste vann vekt raskt og trygt

Hvordan å miste vann vekt raskt og trygt


Selv om du har mistet en betydelig mengde vekt, ha overflødig vann vekt kan forårsake oppblåsthet og gi inntrykk av at du ikke har mistet noe vekt i det hele tatt. Vannretensjon kan være forårsaket av mange ting, alt fra medisiner til mat. Det er forskjellige ting du kan gjøre for å raskt og trygt bli kvitt vann vekt.

Hvordan å miste vann vekt raskt og trygt

Senk mengden salt du spiser. Unngå pølser, oliven, soyasaus, ketchup og andre matvarer med høyt saltinnhold. Erstatt salt med sitrus juice og natrium-free krydder og urter som kan smaken mat like bra. The American Heart Association foreslår du satse på et saltforbruk på mindre enn 1500 milligram per dag for å unngå oppblåsthet og væskeansamlinger, og for å redusere risikoen for høyt blodtrykk og hjertesykdom.

•  Besøk badstuen eller utføre kardiovaskulær trening for å svette ut natrium i kroppen. Smak din svette; når den salte smaken forsvinner, betyr det all overflødig natrium har forlatt kroppen din.

Skyll ut salt ved å drikke vann hele dagen lang. Drikk minst åtte glass vann daglig. Holde kroppen hydrert slik at det er mindre sannsynlig å holde på vann.

Øk fiber inntaket. Hva vann gjør for urinveiene og nyrene, gjør fiber for tarmen og kolon. Ta en fiber supplement eller spise frukt og grønnsaker, fiberrik frokostblandinger, grovt brød og brun ris.

Ta en multivitamin, fordi Shedding vann vekt kan også bli kvitt essensielle vitaminer kroppen din trenger.

Ta 5 g kaliumhydroksyd daglig. Som hjelper kroppen balanse væskenivåer og bli kvitt oppblåsthet, ifølge Det er Fit nettside. Kalium-rik mat inkluderer bananer, aprikoser, rosiner og avokado.

Ta kontakt med legen din dersom du tror medisiner som du tar årsak vannretensjon og oppblåsthet, som ofte er tilfelle med anti-depresjon medisin. Se om din lege kan forskrive et alternativ.