Digidexo.com

Hvordan å regulere lavt blodtrykk

Lavt blodtrykk kan bety at du er i god form, men det kan også bety at du ikke får nok blod til vitale organer. Trikset er å opprettholde en lavere sunt blodtrykk uten at det blir for lav, noe som kan føre til organskade. En blodtrykksmåling på mindre enn 90/60 er ansett for lav, ifølge Mayo Clinic. Mange idrettsutøvere har lavt blodtrykk på grunn av sin gode helse og aktiv livsstil. Andre opplever symptomer på lavt blodtrykk som svimmelhet, besvimelse, oppkast, kvalme og depresjon. Men hvordan har du ikke blodtrykket hvis du begynner å merke symptomer?

Hvordan å regulere lavt blodtrykk

Hvordan å regulere lavt blodtrykk

drikke rødbete juice. Ifølge blodtrykk oppdateringer, blir lavt blodtrykk pasienter oppfordres til å drikke to kopper rødbete juice per dag og forbedring er garantert.

Ta Epsom salt bad. En av de enkleste midler for å heve blodtrykket, omfatter en Epsom salt bad oppløsnings 1/2 kg av saltet i et vanlig bad. Suge i badekaret i ca 15 minutter. For best resultat, ta denne bad rett før sengetid.

•  Få den næring du trenger. Lavt blodtrykk er ofte forårsaket av feilernæring, så det er viktig å få nok vitaminer (særlig vitamin C og B-vitaminer) og protein. Ta vitaminer som pantotensyre (vitamin B5), som er sagt å være fordelaktig for å behandle og forebygge lavt blodtrykk. Konsekvent næringsstoff og vitamin inntak vil utvilsomt hjelpe på å øke blodtrykket og holde den fra å bli for lavt.

Spis salt mat. Salt er verdifullt i å forebygge og heve lavt blodtrykk, så spiser salt mat som peanøtter og saltet popcorn eller drikke et glass vann med en teskje salt i det er uvurderlig for blodtrykket. Pass på å velge sunne salt mat, ikke salt junk food.

Spis frukt til hvert måltid og som snacks. Frukt gjør underverker for lavt blodtrykk. Frukt vil hjelpe fylle og re-ernære hele systemet og bør gjøres en stor del av det samlede kostholdet.

Gjør mild øvelser hver dag. Svømming, sykling, turgåing og lett jogging er stor for lavt blodtrykk fordi de bidrar til å fremme generell helse. Trene vil samarbeide med de andre endringer i livsstil for å forebygge eller kurere lavt blodtrykk.