Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i 30 dager, ser bra ut, og føle deg fantastisk!

Hvordan å miste vekt i 30 dager, ser bra ut, og føle deg fantastisk!


Det er mange helsemessige fordeler som kan komme fra å miste litt vekt, som lavere blodtrykk og kolesterol, men det er også ganske mange psykiske fordelene som kommer fra en effektiv diett. Selvfølelse, selvtillit og selv energi øker kan alle bli oppnådd ved å miste en sunn mengde vekt. Nøklene til å miste vekt i 30 dager er å utvikle et sunt kosthold, utvikle en treningsøkt rutine og være vedvarende.

Hvordan å miste vekt i 30 dager, ser bra ut, og føle deg fantastisk!

•  Vei deg på skalaen. Noter vekten for senere bruk. Strippe ned til undertøyet, stå foran speilet på badet, og ta flere bilder av kroppen din med et digitalt kamera. Lagre disse for senere motiverende bruk. Skriv ned dine uttalte vekt-tap mål, og inkludere nøyaktig hva slags gave du vil kjøpe for deg selv hvis du oppnå disse målene. En gave som en stilig par nye jeans kan bidra til å motivere deg til å holde dine mål i sikte.

Utvikle en sunn mat diett plan for hver uke av month vekttap søken. Skriv ned et måltid plan for hver dag for uken. Sunn frokost inneholder egg-white omeletter, fersk frukt som epler og bær, og selv en liten skål med frisk yoghurt. Lunsj bør være din største måltidet på dagen, og bør bestå av en porsjon av kyllingbryst eller laks, minst tre porsjoner med friske grønnsaker som spinat, brokkoli, paprika og søtpoteter, og en porsjon av en kraftig stivelse som brun ris . Middager bør være lett, og kan være mindre deler av sunn kylling wok enn brun ris, eller supper som linse bønne og spinat lapskaus. Planlegge for flere små snacks i løpet av dagen også, som bare skal bestå av sunne bær og nøtter som mandler eller valnøtter. Over alt annet, er nøkkelen til å miste vekt for å følge et sunt, proporsjonal kosthold.

Utvikle en treningsøkt rutine som inkorporerer både cardio og vektløfting. Planlegg å trene minst fire dager hver uke. For å starte, gjør en blanding av lys cardio og vektløfting. Gå svømming, løping eller sykling i 20 minutter, ta en kort pause, deretter arbeide på kjernemuskulaturen som magemusklene og ryggen. Gjør 20 minutter kombinerte crunches, obliques og rygg forlengelse øvelser. Som kroppen justerer seg til treningen rutiner, bør du blande i raskere tempo cardio som roing og spurter med arm og ben basert vektløfting. Knebøy, krøller, triceps extensions og pushups er alle gode øvelser som forbrenner masse kalorier. Nøkkelen til effektive treningsøkter er å starte sakte, drikke mye vann og sørg for at du forlater gym sliten.

Få en god natts søvn hver eneste kveld. Under søvn er når kroppen din er i stand til å gjenopprette den mest fra noen øvelse eller energi uttømming fra en travel hverdag. Sleeping minst åtte timer om dagen vil gi deg energi, motivasjon, og hjelpe deg å miste vekt på et sunt tempo.

Bruk innspilte startvekt og bilder som motivasjon for din vekt-tap mål. Vei deg hver uke, og motivere deg selv ved å se vekten falle jevnt og trutt. På slutten av 30-dagers opplevelse, ta flere flere bilder av kroppen din. Sammenligne to sett med bilder for å gi deg selv en stor tillit boost. Vei deg en siste gang, registrere at vekt og feire bragden.

6. Gå ut og kjøpe deg en gave for å oppnå din vekt-tap mål. Hver gang du bære eller bruke din gave, vil du tenke på hvor hardt du jobbet for å komme dit, noe som vil øke selvtilliten din og føle deg fantastisk.

Hint

  • Å drikke vann regelmessig gjennom hele dagen kan bidra til å holde deg ikke bare hydrert, men også føler seg mer tilfreds, staving av mat cravings til dine angi måltid ganger.
  • Ikke utfør noen vektbærende trening du ikke har gjort før uten å få hjelp. Ikke utfør noen øvelse som forårsaker smerter i ledd og bein, fordi dette kan være skadelig for din langsiktige helse.