Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med daglige aktiviteter

Hvordan å miste vekt med daglige aktiviteter


Ved å endre dine vaner kan du gå ned i vekt med daglige aktiviteter. Vekttap er et resultat av både redusert kaloriinntak og økt trening. Du må forbrenne rundt 3500 kalorier for å miste en kilo i vekt. Tapet av en ekstra 500 kalorier om dagen ved en kombinasjon av å redusere inntaket eller brenne kalorier vil resultere i et tap på om lag ett pund per uke. Det finnes en rekke aktiviteter som du kan gjøre på en daglig basis som vil brenne flere kalorier. Lag vaner som gjør øvelsen en del av din daglige rutine. For eksempel, legge til flere trinn på dagen ved å parkere ved enden av parkeringsplassen og gå de ekstra skritt til din destinasjon. Økningen i aksjon at du tar hver dag vil legge opp til mer kalorier brent enn forbrukes over tid.

Hvordan å miste vekt med daglige aktiviteter

•  Trening mens du ser på TV. Plasser en tredemølle foran TV-en og gå eller jogge i stedet for å sitte i godstolen. Legg inn en treningsmatte på gulvet foran fjernsynet. Gjør strekninger eller yoga mens du ser på din favoritt show.

Slå rengjøring huset ditt til en øvelse trening. Gjør din egen rengjøring, støvsuging, gjør sengen, vaskeri og mopping gulvet. Lytt til livlig musikk mens du rengjør og sette litt mer action inn dine skritt. Gå gjennom huset hver kveld og plukke opp og legge bort bortkommen elementer.

lage dine måltider og spise hjemme. Legg tiltak for å fikse dine måltider som chopping grønnsaker og shredding din egen ost. Erstatte høy-kalori drikker med vann. Hold bearbeidede ferske grønnsaker i kjøleskapet som er lett å gripe og spise som snacks. Substitute mager fisk eller kylling for høy-kalori fett kjøtt.

Velg å stå når det er mulig. Stå mens telefonsamtaler eller surfer på nettet. Planlegg å stoppe og strekke under lange perioder med stillesittende arbeid.

Lek med dine barn eller barnebarn. Ta dem til parken, svømming eller utenfor en tur. Spill et spill av fangst eller Frisbee å innlemme trening i dagen. Spille interaktive videospill med barna.

Ta flere korte turer i løpet av dagen. Ta hunden din for en tur eller gå til matbutikk. Gå gjennom kjøpesentre og besøke hver butikk når du handler. Ta trappen i stedet for heisen.